Dodaj do ulubionych

buty na zime

09.08.06, 09:34
witam, co roku kupuje moim dziewczynkom jakieś kozaczki na zime, ktore
niestety przemakają, wracają potem ze szkoły, przedszkola kompletnie
przemoczone. Szukam więc pomocy w zakupie butów na zimę, które nieprzemakają.
Myślałam o jakiś traperach górskich, ale nie wiem jakiej firmy. Pomocy!!!
Obserwuj wątek
    • mira31 Re: buty na zime 09.08.06, 09:46
      witam, mam 5 letnią córkę i miałam 1 x bartki z sympatexem, but nie przemakał,
      ale noga marznie, w tym roku kupię po raz 4 ecco z goretexem buty nie
      przemakają, noga sucha, polecam buty z goretexem , a nie jego podróbkami
      jakimiś sympatexami, deitexami i innymi cudami. pozdrawiam
      • minkapinka Re: buty na zime 09.08.06, 09:48
        ja tez polecam buty ecco z goretexem. Moja córka ma co rou takie buty i nigdy
        nie przemokły, a w dodatku sa lekkie i ładne.
        • aniaop Re: buty na zime 15.09.06, 12:06
          minkapinka napisała:

> ja tez polecam buty ecco z goretexem. Moja córka ma co rou takie buty i nigdy
          > nie przemokły, a w dodatku sa lekkie i ładne.

Mam takie samo zdanie. Wczesniej przetestowalysmy Bartki, ale niestety
          przemakaly.
      • asia1997 Re: buty na zime 09.08.06, 10:00
        dzięki wielkie, masz może jakiś link do tych butów, żebym sobie je pooglądała.
        Troche poczytałam o nich, ale nigdzie nie ma zdjec.
        Pozdrawiam
        • paproszek57 Re: buty na zime 09.08.06, 10:37
          też ostatnio kupiłam ecco, i jak najbardziej polecam, ale niestety są bardzo
          drogie, te co kupiłam kosztowały 199 w factory w Ursusie, na szczeście
          starczyły na dwie zimy bo moja córka ma już 8 lat, a moze kupujecie gdzieś
          taniej?
          • minkapinka Re: buty na zime 09.08.06, 10:52
            Duzo tanich butów ecco było w sklepie sportowym ww Promenadzie, ale niestety
            sklep zlikwidowali sad
            Taniej niz za 199 zł chyba nie da się kupić.
    • greenland Re: buty na zime 09.08.06, 10:50
      polecam buty z membraną gore-tex np. ecco. Mialam ecco dla syna i w tym roku
      tez kupuje wlasnie ecco. Dla siebie tez mam z gore-texem i jestem baaardzo
      zadowolona. Innych tzn. bez gore-texu na zimę juz nigdy chyba nie kupię smile
      • asia1997 Re: buty na zime 15.09.06, 09:25
        Wczoraj wybrałam się do sklepu zorientować się w ofercie. Padłam trupem w
        sklepie firmowym ecco, buciki ( śliczne zresztą ) takie fajne traperki kosztują
        390zł. Troszke jednak dużo. Liczyłam na 200zł i tyle chciałam wydać. Naprawde
        nie ma taniej?
        • aniaop Re: buty na zime 15.09.06, 12:08
          Jest taniej, bo ja wczoraj kupilam corce Ecco za 220zl. Ale to w outlecie.
          Kolekcja ubiegloroczna- cena na pudelku ubiegloroczna 319.
    • lilek6 Re: buty na zime 10.08.06, 20:35
      Nie muszą być koniecznie Ecco,może być elephanten,superfit albo naturino.Pomyśl
      sobie że co wydasz na goretexy to zaoszczędzisz w zimie na lekarstwa dla dzieci
      bo nie będą przemaczać nóg.
      • amj2 Re: buty na zime 17.10.06, 16:31
        A wiecie,że aby membrana GORE_TEX działała prawidłowo,należy nosić odpowiednie
        skarpetki? Skarpetki wykonane w 100% z bawełny lub wełny pochłaniają pot,co
        utrudnia działanie membrany.Idealne są skarpetki wykonane w 50% z bawełny i w %
        50% Z POLIESTRU (LUB INNEGO WŁÓKNA SZTUCZNEGO).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka