aniawroclaw1 22.08.06, 11:02 Czy któraś z Was ma taki wózek ? Przymierzam się do zakupu ale obawiam się, że małe przednie kółeczka są trochę niefunkcjonalne. Z góry dziękuję za pomoc ! ) idg.allegro.pl/show_item.php?item=118375411 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdaomar koleczko nie stanowi problemu tylko 22.08.06, 11:53 kubelkowe siedzenie dziecko nie moze sie nawet przewrocic podczas snu z boku na bok Odpowiedz Link Zgłoś
duszka30 Re: koleczko nie stanowi problemu tylko 22.08.06, 13:08 Pod warunkiem, że dziecko śpi w nocy w tym wózku, przecież w dzień dziecko nie ma aż tak intensywnego snu, żeby się rzucać po tym wózku. Uważam, że siedzisko spacerówki jak najbardziej ok. Odpowiedz Link Zgłoś
aniawroclaw1 Re: wózek Quinny Buzz / proszę o opinie 22.08.06, 16:08 mnie raczej niepokoją przednie kółka które są niepompowane. Jakoś tak wydaje mi się, że wózek źle się będzie prowadziło. Widuję jednak te wózki na ulicy i b. mi się podobają Odpowiedz Link Zgłoś
aghatta1 Re: wózek Quinny Buzz / proszę o opinie 22.08.06, 18:50 Też chciałam go kupić. Napiszę Ci co mnie od tego odwiodło. Przednie kółko bardzo wszędzie krytykowane i ponoć awaryjne (tak też zresztą powiedziano mi w Askocie). Spacerówka tylko w pozycji siedzącej tzn. brak możliwości regulacji podnóżka (przyjrzałam się śpiącym dzieciaczkom w spacerówkach i stwierdziłam, że w tej byłoby strasznie niewygodnie). I jeszcze ortalionowy materiał w spacerówce (który tak mi się podoba) jest na lato okropny kiedy dziecko w samym body np musi się na nim pocić. Trzeba wtedy coś podkładać a chyba nie o to chodzi. Podobno tez mają mała gondolkę co jest ważne przy wyborze wózka na zimę. To moje minusy. Plusem jest tylko wygląd. Odpowiedz Link Zgłoś
karocia Re: wózek Quinny Buzz / proszę o opinie 22.08.06, 19:38 Nie zgadzam sie, uzytkuje ten wozek od paru miesiecy i jest super. Dziecko w siedzisku spacerowki jest bezpieczniejsze trudniej mu wydostac sie na zewnatrz/nie wypadnie. Kolko sprawdza sie i nie psuje sie (uzytkuje model 2006), jest zwrotny. Material spacerowki jest bardzo wygodny przy malym dziecku gdyz jezeli cos wyleje albo wysmaruje bardzo latwo to usunac. Osobiscie polecam Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś