karolzz 01.09.06, 15:13 jak w temacie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karol987 Re: gdzie mozna kupic kombinezon REIMA?? 01.09.06, 15:19 Tu można: www.czerwonykapturek.com.pl/sklep/index.php?manufacturers_id=2 Odpowiedz Link Zgłoś
karolzz Re: gdzie mozna kupic kombinezon REIMA?? 01.09.06, 15:25 troszke maly wybor ale i tak dziekuje bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
eragon3 Re: gdzie mozna kupic kombinezon REIMA?? 02.09.06, 22:01 jezeli w warszawie, to w CH LANDO na walbrzyskiej Odpowiedz Link Zgłoś
renata28 Re: gdzie mozna kupic kombinezon REIMA?? 03.09.06, 16:29 Bliżej sesonu wybór pewnie będzie większy. Ja kupowałam w Czerwonym Kapturku w październiku/listopadzie zeszłego roku i wybór był naprawdę spory. Możesz napisać albo zadzwonić do właścicielki i powie ci, czy planuje w tym roku sprzedaż tych kombinezonów. Osobiście mogę tylko polecić ten sklep, byłam bardzo zadowolona z transakcji (kupowałam również kominiarkę Reimy, która sprawdziła się fantastycznie). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
maja285 Re: gdzie mozna kupic kombinezon REIMA?? 03.09.06, 18:19 a może któraś z WA sma do odsprzedania kombinezon i czapke Reimy na 2 letnie dziecko (86-92)? Odpowiedz Link Zgłoś
pzl8 Re: gdzie mozna kupic kombinezon REIMA?? 03.09.06, 18:29 a może któraś z Was ma do odsprzedania kombinezon tej firmy na roczne dziecko (74-80) Odpowiedz Link Zgłoś
rysia30 Re: gdzie mozna kupic kombinezon REIMA?? 03.09.06, 20:15 Jeśli jesteś z Warszawy to kombinezony Reimy będziesz mogła kupić: - Na Tarchominie( na tyłach bloków przy ul. Książkowej) - W Małym dziecku na Jagiellońskiej - W Smykach - W Nadarzynie w Centrum Mody - na Puławskiej w Piasecznie Odpowiedz Link Zgłoś
lis888 A ile taki kombinezon może kosztować? 03.09.06, 21:10 Jak w tytule. Jak jest rozpiętośc cenowa takich kombków? Tyle co wójcik czy więcej? Wiem na pewno, że jest to rzecz polecana i wartościowa i zastanawiam sie nad kupnem. Ile musze na to przeznaczyć? - Muszę sie przygotować duchowo. Bo wczoraj oglądałam wójciki i lekki szok - na mego malucha (10 mies obecnie) musiałabym lekką ręką wydac ponad 300 zeta bez butów. Czy Reima tez ma takie ceny? Oglądałam na Allegro kilka używanych kominezonów i przyznam, że designem nie powaliły mnie na kolana;-( w przeciwieństwie od zawsze ślicznych wójcików Odpowiedz Link Zgłoś
olaj Re: A ile taki kombinezon może kosztować? 04.09.06, 06:58 Witam, W tym tygodniu może dojdzie już dostawa kolekcji zimowej. Ceny raczej podobne do tych w zeszłym roku, od 250 zlotych w górę, powyżej czterystu za Reimatec na pewno. Proszę pamięteć, że ubranka dziecięce, w tym kombinezony, do rozmiaru 86 są "ovatowane" na 7%,ale powyżej 22%, co niestety jest sporą różnicą w cenie. Co do designu to oczywiście rzecz gustu, czy ktoś woli rzeczy raczej proste w sportowym stylu (Reima), czy też często bardziej ozdobne, kolorowe, z charakterystycznymi motywami przewodnimi - oczywiście nie zawsze ))) Można na stronie www.reima.com oglądać kolekcję 2006/2007 (mniej więcej przynajmniej), są podane w ceny w dolarach lub euro, ceny końcowe ceny polskie będą jeszcze uzależnione od dystrybutora. Jak zawsze na pewno będzie kilka kombinezonów zeszłosezonowych w niższej cenie. A, w tym roku Reima ma w ofercie bardzo ładne buty zimowe. Wezmę dla moich dzieci i zdam relację po sezonie - do tej pory kupowałam Ecco i byłam zadowolona. Generalnie Reima jest droższa od Wójcika, a na pewno w liniach zaawansowanych technologicznie (Reimatec, klejone szwy itp). Pozdrawiam, Ola Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: A ile taki kombinezon może kosztować? 08.09.06, 21:50 większe kombinezony tez będziesz miała? Interesuje mnie rozmiar 110 - 116, dla dziewczynki. Odpowiedz Link Zgłoś
olaj Re: A ile taki kombinezon może kosztować? 09.09.06, 06:16 Tak, ale w ograniczonym wyborze, jak przyjdzie nowa kolekcja. Pozdr Ola Odpowiedz Link Zgłoś
karolzz Re: gdzie mozna kupic kombinezon REIMA?? 04.09.06, 15:49 niestety nie jestem z Wawy ale i tak dziekuje bardzo na wszystkie namiary. poczekam i zobacze co bedzie mial czerwony kapturek.... Odpowiedz Link Zgłoś
olaj Promocyjne -20% 08.09.06, 13:25 Witam, Ponieważ jest już duze zainteresowanie kombinezonami, wziełam od dystrybutora kilka sztuk z ubiegłorocznych kolekcji i mogę zaoferować na nie rabat 20%. Dotyczy to poniższych modeli, które mam w pojedynczych egzemplarzach, zarówno Reima jak i Tutta: www.czerwonykapturek.com.pl/sklep/product_info.php?cPath=8&products_id=115 www.czerwonykapturek.com.pl/sklep/product_info.php?cPath=8&products_id=395 www.czerwonykapturek.com.pl/sklep/product_info.php?cPath=8&products_id=394 www.czerwonykapturek.com.pl/sklep/product_info.php?cPath=8&products_id=396 www.czerwonykapturek.com.pl/sklep/product_info.php?cPath=8&products_id=720 www.czerwonykapturek.com.pl/sklep/product_info.php?cPath=8&products_id=190 www.czerwonykapturek.com.pl/sklep/product_info.php?cPath=8&products_id=191 www.czerwonykapturek.com.pl/sklep/product_info.php?cPath=8&products_id=722 www.czerwonykapturek.com.pl/sklep/product_info.php?cPath=8&products_id=228 www.czerwonykapturek.com.pl/sklep/product_info.php?cPath=8&products_id=721 www.czerwonykapturek.com.pl/sklep/product_info.php?cPath=8&products_id=362 www.czerwonykapturek.com.pl/sklep/product_info.php?cPath=8&products_id=227 www.czerwonykapturek.com.pl/sklep/product_info.php?cPath=8&products_id=230 Pozdrawiam, Ola Odpowiedz Link Zgłoś
jowitak1 Re: Promocyjne -20% 08.09.06, 14:27 a cena na stronie jest przed czy po rabacie? Odpowiedz Link Zgłoś
mamami cena używanego 08.09.06, 16:52 Powiedzcie mi czy za używany dwuczęściowy kombinezon w rozm. 92 cena 250 zł jest atrakcyjna czy to średna okazja? Odpowiedz Link Zgłoś
olaj Re: cena używanego 08.09.06, 18:35 Nie jest źle, ja będe miała nowe, po 20% rabacie, w cenie około 369PLN - i raczej w sezonie trudno będzie znaleźć coś tańszego Reimy 2-cz. 2-cz, spodnie wysokie, nogawki podwójne na dole. Czyli stówa do przodu i oczywiście zawsze można sprzedacć dalej Pozdr Ola Odpowiedz Link Zgłoś
lenka72 Re: cena używanego 09.09.06, 16:52 Olaj, czy TUTTA i REIMA ma w swojej ofercie same spodnie ocieplane?? Odpowiedz Link Zgłoś
olaj Re: cena używanego 09.09.06, 18:29 Tutta nie, ale Reima - owszem. Będą bliżej sezon zimowego. Odpowiedz Link Zgłoś
lis888 Sprzedaję kombinezon Reima grzecznościowo rozm 86 09.09.06, 19:33 Ma do sprzedania uzywany kombinezon reima, tzn nie ja, ale moja koleżanka chce go sprzedac, i grzecznościowo wystawiłam go pod moim nickiem na allegro. Ponieważ jestem ciemna masa i zielona jeszcze, nie umiem wkleic działającego linka, to podaje moj namiar: sprzedający polo888. Jest wystawiony od 80 zł. Kolor fioletowo-amarantowy, trudno opisac, prosze więc o zerknięcie Polecam, bo wogóle nie wygląda na noszony, żeby nie pojedyncze kłaczki przy rzepach, to powiedziałabym, że jest jak ze sklepu. No i cena Odpowiedz Link Zgłoś
carminam A ja bym bardzo chetnie kupila uzywany rozm.92 10.09.06, 04:11 a ja bym chetnie kupila uzywany dla dziewczynki w rozm.92 ale nie ma na allegro pojawiaja sie sporadycznie ... Moze ktoras z was ma do sprzedania? Odpowiedz Link Zgłoś
akela Re: do karmimam 10.09.06, 09:34 mam do sprzedania granatowy kombinezon na 92 cm. w idealnym stanie. Napisz na priva. jesli jestes zainteresowana. Odpowiedz Link Zgłoś
kotagus Re: do karmimam 10.09.06, 17:15 Napisałam na priv. Odpisz, o ile to aktualne. Odpowiedz Link Zgłoś
carminam Re: do karmimam 11.09.06, 04:45 napisalam, zainteresowana jestem jak najbardziej pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś