apdutkiewicz 04.09.06, 07:07 Witam Gdzie w Warszawie można kupić ładne ubranko na chrzest, swiecę, białą szatę i co tam jeszcze potrzebne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leigh4 Re: Chrzest - Warszawa 04.09.06, 15:58 Na Jana Pawła. Dokładnych adresów nie pamiętam, ale po obu stronach ulicy są takie małe pawiloniki-sklepy: jadąc od Żoliborza: po prawej stronie są sklepy z artykułami do Chrztu i I Komunii, po lewej na piętrze i na parterze sklepy z ubrankami(sa tam m.in. ubranka formy mininiebo). Ubranka sa też przy ul. Solidarności, naprzeciwko sądu-ale w tym sklepie nie byłam, znam go tylko z opowiadań koleżanek. Odpowiedz Link Zgłoś
mam6lat Re: Chrzest - Warszawa 04.09.06, 20:13 ja sprzedaję m.in. białe szatki i biełe, stearynowe (niekapiące świece) prosze pisać na : mam6lat@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
lolita27 Re: Chrzest - Warszawa 05.09.06, 12:32 Bazar Różyckiego - wszytsko tam dostaneisz! Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkast Re: Chrzest - Warszawa 12.09.06, 09:17 wejdź na stronę www.abrakadabra.sklep.pl firma jest w Warszawie i można podjechać i obejrzeć i przymierzyć Odpowiedz Link Zgłoś