azjab 26.10.06, 09:52 Na pewno macie większe doświadczenie w tej kwestii, a mianowicie, jaką warto kupić karuzelę nad łóżeczko. Wybór jest duży, te które mi się podobają, niekoniecznie mogą spodobać się dziecku i odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olimpia_b81 Re: karuzela 26.10.06, 09:59 a warto??? u nas dopiero teraz w sumie tk na dluzej jest w stanie zainteresowac sie karuzelka a i na noc musze ja sciagac bo usnac w lozeczku nie moze bo ja cos tam rozprasza.moze poczekaj, moze dostaniesz w prezencie. ja mam chicco, taka kolorowa bardzo z misiami, bo te pastelowe jakos do mnie nie przemawialy, slodkie to ale raczej dziecko takie kolory nie interesuje, dobrze jak sa kontrastowe. Odpowiedz Link Zgłoś
visenna2 Re: karuzela 26.10.06, 10:26 Zuza nie miała karuzeli, jakoś mi się wydawało że to zbędny wydatek Odpowiedz Link Zgłoś
aniakuz1 Re: karuzela 26.10.06, 10:34 A ja dzieki karuzelce mam kilka chwil dla siebie...bo bez niej mały wcale nie chce leżec w łóżeczku. Mamy taką pluszową z misiami z Canpol babies. Odpowiedz Link Zgłoś
jola427 Re: karuzela 26.10.06, 10:39 Ja miałam Canpola, taką kolorową. Moim zdaniem powinna być kolorowa, bo wtedy przyciąga uwagę, oczywiście nie u miesięcznego dziecka, bo wtedy lubi biały i czarny kolor. Teraz już wiem, że nie był to niezbędny zakup, chociaż czasami się przydał. Pzdr. Jola Odpowiedz Link Zgłoś
babie_lato1 Re: karuzela 26.10.06, 15:28 Polecam Tiny Love, symfonia w ruchu czy coś w tym rodzaju. Jak Jasiek był noworodkiem, to się jej bał, więc mu nie puszczaliśmy, ale od 2. m-ca wykazywał już duże zainteresowanie. Teraz ma prawie pół roku i jeszcze się nią bawi, chociaż pod naszym czujnym okiem, żeby sobie na głowę jej nie zwalił, kiedy chwyta za wiszące maskotki. Generalnie nam bardzo się przydała. Odpowiedz Link Zgłoś
hanzik6 Re: karuzela 26.10.06, 17:26 My mamy Tiny Love od 2 m-ca (teraz ma 4 m-ce)- Maja jest nią zachwycona - potrafi "spiewac" do niej nawet 1/2h - zaczyna też łapac maskotki i to w tej chwili ja najbardziej fascynuje. Dostalismy w prezencie tez karuzele Disneya ale ma pastelowe kolory i nie interesuje Mai, Tiny Love ma bardzo żywe kolory. Mysle, ze karuzela to super sprawa tak jak i mata edukacyjna - polecam, super zabawa dla maluszka a dla nas troszke wolnej chwili. Odpowiedz Link Zgłoś
jactin Re: karuzela 26.10.06, 17:32 my mamy canpol babies - krazule z kolorywmi zwierzatkami. corcia ma 3 miesiace i odkad mamy karuzele (tj. od ok. m-ca) - mam chwilke dla siebie, a corcia moze sobie poogladac zwierzatka, pogadac do nich i wznosic do nich raczki. super. uwazam, ze zakup karuzeli byl trafiony. Odpowiedz Link Zgłoś