mamachlopca1 07.11.06, 13:07 dziewczyny,tak oglądam w internecie te zabawki quelle i wydają się całkiem fajne i duży jest wybór.co tam kupowałyście?co polecacie?a może czegoś nie polecacie?bo rozważam quelle pod katem gwiazdki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwek33 Re: Quelle-zabawki 07.11.06, 13:25 Ja kupiłam w tym roku bramkę dla młodego piłkarza i uważam że jest super. Szybko się ją rozkłada i składa, oprócz zawieszanej siatki ma jeszcze drugą warstwę zawieszaną na stelażu, w której są tylko otwory do celowania piłką. Przesyłkę otrzymałam po półtorej tygodniu ( tego bałam się najwięcej,bo kiedyś czekałam na przesyłkę z Quelle prawie dwa miesiące bo brakło towaru, który zamawiałam- pod tym względem trzeba wziąć rezerwę na quelle i zamawiać wcześniej. Znajoma kupiła wózek dla lalki i akcesoria i też jest bardzo zadowolona z jakości zabawek. Odpowiedz Link Zgłoś
mimamo Re: Quelle-zabawki 07.11.06, 13:45 ja kupiłam jakiś czas temi lalkę - nie pamiętam nazwy, jedna rączka zwisałą bezwładnie, mąż musiał wypruć szew, napchać waty i zaszyć - niedoróbka. Był załączony smoczek, ale nie wchodził do buzi, bo nie było dziury - znowu mąż nawiercił dziurę... wiertarką... Teraz jest OK. Kupiłam też zestaw akcesoriów dla lalki ale jeszcze nie dałam córce, nie wszystko na raz. Zamierzam kupić wózek dla lalki ten różowy z plecakiem Odpowiedz Link Zgłoś
mamachlopca1 Re: Quelle-zabawki 07.11.06, 19:48 a te ładne drewniane zabawki ktoś kupował?warto? Odpowiedz Link Zgłoś