Gość: guest IP: *.* 26.04.01, 19:25 Zamierzamy kupić dla naszej 11 miesiecznej córki nosidło na plecy. Będę wdzięczna za opinie o nosidełkach firmy Chicco.Serdeczne dzięki. Agata Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guest Re: Nosidlo ze stelazem IP: *.* 26.04.01, 20:47 Jak pewnie juz zauwazylas ten temat byl juz na Forum, ale opisu nosidelek Chicco nie bylo. Ze zdjecia nie wygladaja na szczegolnie atrakcyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Nosidlo ze stelazem IP: *.* 27.04.01, 09:57 ja mialam pozbylam sie czym predzej, za co przepraszam mame ktora kypila. po pierwsze ciezkie!!! tak tak, jak sie wezmie to lekkie, ale tam jest wiecej rurek niz w innych nisidlach i po kilku godzinach naprawde to czuc. poza tym niewygodnie, model z kolkami koszmarny!!!!kupilam sobie nosidelko amerykanskiej firmy gerry, jest bardzo proste, nie ma w ogole bajerow, po deszczu chdzlilismy z ogromnym parasolem... ale jest lekkie, wygosne, rozstawia sie tak jak wiekszosc, latwo sie pierze.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Nosidlo ze stelazem IP: *.* 30.04.01, 10:26 Gdzie udało ci się go kupic, a moze chcesz sprzedac? Ja poszukuje nosidelka dla mojego malucha - 8 miesiecy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Nosidlo ze stelazem IP: *.* 02.05.01, 08:48 na pewno mozna kupic, bo widzialam mame z takim samym, ja niestety dostalam z samego zrodla, czyli ze stanow. A moje dziecko ma roczek i dwa miesiace i pewnie jeszcze troche nam posluzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Nosidlo ze stelazem IP: *.* 05.05.01, 18:17 A jak się spisuje takie nosidło podczas słonecznego dnia? Kupic do tego jakąś parasolke bo chyba sam daszek nie wystarczy?Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Nosidlo ze stelazem IP: *.* 06.05.01, 22:18 Ja nie mam nawet daszka. Moze byc stara dobra parasolka, ta od deszczu A gory dziecko po prostu ubieralam w przewiewne lecz zakrywajace cialo ciuszki oraz uzywalam sunblockow. Wystarcza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Nosidlo ze stelazem IP: *.* 30.07.01, 10:08 Drogie emamy,do jakiego wieku dziecko można nosić w takim nosidle ze stelażem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Nosidlo ze stelazem IP: *.* 06.08.01, 08:09 Nawet do osiemnastki, ale kto to wytrzyma.Ja nosiam w takim czymś wszystkie dzieci, wózkw nie mieliśmy w ogóle. Jak młody człowiek miał 1,5 roku, to mu się nudziło (mnie- a wławściwie mojemu kręgosłupowi - wcześniej) i zaczynał łazić sam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Nosidlo ze stelazem IP: *.* 13.08.01, 21:26 My mamy nosidło Inglesiny. Sprawdziło się w górskich warunkach, ma daszek, mała wyglądała na zadowoloną, a ją wcale niełatwo zadowolić, gdy jest unieruchomiona. Ale mi trochę nie pasowało, bo nie miało regulacji na tak drobną budowę ciała jak moja. Kosztowało w Poznaniu 207 złotych. Odpowiedz Link Zgłoś