Dodaj do ulubionych

Pieluszki Libero up&go

IP: *.* 24.05.01, 17:29
Czy ktoś używał pieluszek Libero Up&Go? Czy warto je kupić ruchliwemu maluchowi? Czy mają dobrą chłonność? Nie przesuwają się? Dorota, mama 10 miesięcznego Kubusia
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Pieluszki Libero up&go IP: *.* 24.05.01, 21:06
      Używałam Up&Go. Tyle, że mała była znacznie starsza od Twojego dziecka - stanowiły przejście od pieluch do majtek. Małej było w nich wygodnie, nie obcierały nóżek. Ale uwaga! Dostała od nich uczulenia. Lub może było to potworne odparzenie. Faktem jest, że w innych pieluchach to się nigdy nie zdarzyło.
    • Gość: guest Re: Pieluszki Libero up&go IP: *.* 25.05.01, 15:46
      Wg nas rewelacja,nic nie zwija pod brzuszkiem, poprostu majteczki tylko ciut grubsze
      • Gość: guest Re: Pieluszki Libero up&go IP: *.* 29.05.01, 09:52
        Moim zdaniem są rewelacyjne,żałuję, że późno je odkryłam - Kuba miał chyba z 10 miesięcy i uciekał przy przewijaniu.A te majteczki zakładałam w "locie" i zawsze były dobrze założone i się z nich nie wylewało. Teraz jesteśmy na etapie nauki siusiania na zawołanie - wysadzamy się co chwilę i gdybym miałą co chwilę zapinać pieluchę na rzepy...Uważam je za taki wynalazek jak tampony po wacie...(pamiętacie te czasy?)
        • Gość: guest Re: Pieluszki Libero up&go IP: *.* 29.05.01, 14:36
          Ja mam troszke "śmierdzące" pytanie dotyczące tych pieluszek- jak sprawdzają się po kupce? czy łatwo przebrać z nich malucha?
          • Gość: guest Re: Pieluszki Libero up&go IP: *.* 29.05.01, 14:41
            Agnieszko bardzo łatwo! Poprostu rozrywasz je po bokach, dziecko nie ma zreguły pobrudzonych pośladków, myjesz to co najważniejsze i "po ptokach". Polecam!
    • Gość: guest Re: Pieluszki Libero up&go IP: *.* 31.05.01, 17:14
      Uzywalam Up&Go gdy Dawid mial nie cale 2 lata, ale niestety strasznie odparzaja, szczegolnie na biodrach, w miejscach gdzie sa gumki. To ich jedyna wada, ale niestety dla mnie decydujaca. Poza tym sa chlonne (moze to zasluga podzialu na pieluchy dla chlopcow i dziewczynek), latwo sie zdejmuja i nie spadaja ruchliwemu maluchowi. Gdy moj syn byl maly, a tez byl bardzo zywy (i jest do tej pory), uzywalam normalnych Pampersow i body.
      • Gość: guest Re: Pieluszki Libero up&go IP: *.* 12.06.01, 19:43
        Dzięki bardzo, wypróbowałam są super. Zawsze równo, falbanki szerokie, nie odparzają i najważniejsze w mig się zakładają, co ważne przy ubieraniu Kuby, bo on w ogóle nie chce się położyć ani usiąść.Dorota
    • Gość: guest Re: Pieluszki Libero up&go IP: *.* 18.06.01, 15:04
      Zgadzam się z waszymi pozytywnymi opiniami, a w dodatku jak ładnie wyglądają dla dziewczynki pod sukienkę na lato!
    • Gość: guest Re: Pieluszki Libero up&go IP: *.* 03.07.01, 21:35
      Są beznadziejne. Trudno się ściągają. A jeśli maluch zrobi kupkę to trzeba je rozrywać, żeby nie ubrudzić mu nóżek.Trzeba zdejmować całkowicie spodnie lub rajstopki...Kiepski pomysł.
      • Gość: guest Re: Pieluszki Libero up&go IP: *.* 04.07.01, 10:55
        A pampersa to jak zdejmujesz Olu? bez rozpinania? Po stokroć wolę Te libero up&go niż iwykłe pieluchy pampers co się obsuwają w jedną nogawkę jak się w nie mały nasiusia, a biegaszybko więc i bez tego mu się rolują i spadają a z libero (stosuje od 2 tyg) mam spokój wreszcieM
    • Gość: Jadźka Re: Pieluszki Libero up&go IP: *.* 04.07.01, 12:37
      ja mam dwa pytania, czy dla 6 miesiecznego bobasa mozna uzywac tych pieluch i ile one kosztuja?
      • Gość: guest Re: Pieluszki Libero up&go IP: *.* 12.07.01, 08:36
        Kosztują chyba około 30,00 za paczkę ale nie wiem ile sztuk jest dla takiego maluszka jakTwój, mój Maks ma rok i 5 miesięcy no i używam ich na spacery bo jest strasznie energiczny idość grube ma nóżki więc wszystkie inne pieluszki go obcierały przy zapięciu teraz nie mam tych problemów, a <Maks już nas informuje że będzie robić kupkę więc z kupą w majtkach nie ma problemu, gożej z siusianiem nie chce wołać liczę na to że szybko się nauczy. pozdrawiam
      • Gość: guest Re: Pieluszki Libero up&go IP: *.* 12.07.01, 14:55
        ja zakladam je mojemu 5-cio miesiecznemu brzdacowi (co prawda Julek wazy cos okolo dychy...)bardzo jestem z nich zadowolona, zwlaszcza w te upaly bo zakladam sama pieluszke i maly w kojcu moze robic swoje wygibasy bez strachu ze "osra" kocyk :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka