Dodaj do ulubionych

NOSIDŁO NA STELARZU RAZ JESZCZE

IP: *.* 04.06.01, 11:28
Jak widać nosidła na stelarzu są poszukiwane, co jest pewnie związane ze zbliżającym się czasem wakacyjnym. Podajecie zwykle nosidła firm: Alpinus, VD, Bebe Confort. Wiem tylko, że cena nowego "Alpinusa" wynosi 449 zł i można go zobaczyć na stonie www. O reszcie nic nie wiem, tzn. czy można je gdzies kupić i ile kosztują. My chcemy się wybrać z dzieciakami do ukochanego Słowackiego Raju i będzie nam potrzebne takowe dla najmłodszego Michała. Z pewnością są inne firmy, które produkują te nosidła. Ja np. widziałam je w katalogu Inglesiny, gdy 4 lata temu kupowałam spacerowkę tej firmy dla Kasi. Ostatnio znajoma zaoferowała mi pożyczenie nosidła na stelarzu firmy POLAK. Ja jednak nie znam tej firmy, a chciałabym być pewna jego bezpieczeństwa i wygody, gdyż będziemy chodzić po drabinach. Czy macie takie nosidło? Jak się sprawdziło?Jeśli ktoś coś wie na temat różnych nosideł turystycznych, niech napisze proszę, również o możliwości kupienia nowego lub używanego .Za wszelkie namiary bardzo dziękuję.Miśka
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: NOSIDŁO NA STELARZU RAZ JESZCZE IP: *.* 04.06.01, 17:33
      Miśka, przepraszam, że mieszam tematy,ale zależy mi, żeby do Ciebie dotarło i żebyś odpowiedziała.Czy mogłabyś napisać mi kilka słów o Słowackim Raju?Gdzie nocujecie(i jak ceny)?Serdecznie dziękuję.Hania
      • Gość: guest Re: NOSIDŁO NA STELAŻU IP: *.* 04.06.01, 22:45
        hi, jest BARDZO dobra stronawww.raj.skjest tam prawie wszystko, a ponadto webmaster jest miły (chociaż zajęty) i odpisuje na szczegółowe pytaniaceny są umiarkowane, choć coraz bliższe naszym :-(noclegi warto dokładnie dopytywać i TARGOWAĆ się, ostatnio jak byliśmy, to nawet nam szkoda było, że się aż tak dobrze wytargowaliśmy i mieszkaliśmy prawie za darmo :)można wybrać dowolny standard od namiotu, przez domki, kwatery, aż do hoteliszlaki (obejrzysz zdjęcia na stronie www.raj.sk) są często JEDNOKIERUNKOWE zatem planować trzeba rozsądnie trasy. Właściwie można schodzić cały Raj w ciągu tygodnia, ale warto zostać nawet dłużej. na południowych stokach jest ośrodek nad zalewem, zatem i wody można zażyć!!!jak jesteś bardziej zainteresowana to plan trzydniowej wycieczki mogę Ci podesłać emilkiem! (jest gotowy i opracowany!)nara
        • Gość: guest Re: NOSIDŁO NA STELAŻU IP: *.* 05.06.01, 07:25
          Dziękuję Ci bardzo i proszę o plan!Z jak dużymi dziećmi się tam wybieracie?Czy wiesz w jakiej miejscowości jest ten ośrodek z wodą?dziękuję jeszcze raz, mój adres rafalkubiak@poczta.onet.pl
          • Gość: guest Re: NOSIDŁO NA STELAŻU IP: *.* 07.06.01, 08:38
            Hej!Haniu!Doszły do Ciebie maile?Miśka
            • Gość: guest Re: NOSIDŁO NA STELAŻU IP: *.* 08.06.01, 06:07
              Miśka, niestety nie. Poprawiłam adres w pasku adresów, czy mogłabyś spróbować raz jeszcze? dziękuję.
              • Gość: Miśka Re: NOSIDŁO NA STELAŻU IP: *.* 08.06.01, 21:35
                Haniu!Wysłałam Ci raz jeszcze maila!Niestety, adres Twój był ten sam (nie widzę żadnej różnicy ;) )Na wszelki wypadek daję Ci mojego emilka: stworzonko.as@poczta.fm
                • Gość: Miśka Re: NOSIDŁO NA STELAŻU IP: *.* 08.06.01, 21:45
                  Sorki Haniu!To ja Miśka a nie jakieś tam. Adres masz ten sam, więc nie wiem czy emilek dojdzie.Miśka
        • Gość: guest Re: NOSIDŁO NA STELAŻU IP: *.* 09.06.01, 10:03
          Miśka, mogłabyś mi też przesłać ten plan? Z góry dzięki.Pozdrawiam, Halina
    • Gość: guest Re: NOSIDŁO NA STELARZU RAZ JESZCZE IP: *.* 04.06.01, 21:17
      Ja jeszcze raz polecam nosidło Mothercare: ładne i wygodne. Regulacja umożliwia dopasowanie od malucha do całkiem sporego brzdąca. Daszek, folia przeciwdeszczowa, kółka... Mnie się podobało najbardziej ze wszystkich. Z tego, co wiem można już je kupić w Polsce.
    • Gość: guest Re: NOSIDŁO NA STELARZU RAZ JESZCZE IP: *.* 09.06.01, 00:35
      hEJ!nIE CHCIAŁABYM WYKORZYSTYWAĆ tWOJEGO DOBREGO SERCA,ALE CZY JA TEŻ MOGE DOSTAĆ TEN PLAN???z GÓRY DZIĘKI.aGA mamut@pertus.com.pl
      • Gość: guest Re: NOSIDŁO NA STELARZU RAZ JESZCZE IP: *.* 09.06.01, 22:23
        Cześć!Nie mogę wysłać emilka, sprawdż co się dzieje z Twoją skrzynką, bo chciałam Ci przesłać "megaska" i nie poszło, nawet w kawałkach.Miśka
    • Gość: guest Re: NOSIDŁO NA STELARZU RAZ JESZCZE IP: *.* 09.06.01, 14:01
      Ja też nie na temat, bardzo, bardzo proszę -prześlij mi te plany.Obejrzałam stronę , którą polecasz-rewelacja.Nie wybieram się w tym roku, bo dzidzia jest za mała, może dopiero na jesieni, ale później nie wiem czy temat będzie poruszany.Pozdrawiam Aga28.
    • Gość: guest Re: NOSIDŁO NA STELARZU RAZ JESZCZE IP: *.* 09.06.01, 23:18
      Tak czytam te wasze posty i coś mi się wydaje,że jak Miśka okaże dobre serduszko to wszyscy spotkamy się w Raju na szlaku. Pozdrowienia.
      • Gość: guest Re: NOSIDŁO NA STELARZU RAZ JESZCZE IP: *.* 09.06.01, 23:47
        A czemu nie???Tam naprawdę jest cudownie!!!Najgorsze jest to, że nie mamy własnych 4 kółek ( no oprócz wózka ;-) ). Liczymy jednak, że ktoś z Rodzinki za opłatą nas zawiezie i przywiezie. A jak ktoś ma samochód to możliwości są naprawdę duże. Ciekawa jestem, czy moja 4 latka wlezie na takie drabiny, zwykle jest najsprawniejsza na podwórku i uczy akrobacji dużo starszych ( mówiąc- "nie asekuruj" ). Gdy miała prawie 2.5 roku na własnych nogach wdrapała się na Sokolicę, przed samym szczytem ciągnięta tylko za rękę. I ten spływ Dunajcem przy zaćmieniu Słońca...Ech!Pozazdrościć mężowi, który już w ten piątek organizuje do Słowackiego Raju wycieczkę z młodzieżą.Miśka
        • Gość: guest Re: NOSIDŁO NA STELARZU RAZ JESZCZE IP: *.* 10.06.01, 20:50
          Miśka, dziękuję Ci bardzo, wszystko już doszło.Hania
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka