Gość: guest
IP: *.*
04.06.01, 11:28
Jak widać nosidła na stelarzu są poszukiwane, co jest pewnie związane ze zbliżającym się czasem wakacyjnym. Podajecie zwykle nosidła firm: Alpinus, VD, Bebe Confort. Wiem tylko, że cena nowego "Alpinusa" wynosi 449 zł i można go zobaczyć na stonie www. O reszcie nic nie wiem, tzn. czy można je gdzies kupić i ile kosztują. My chcemy się wybrać z dzieciakami do ukochanego Słowackiego Raju i będzie nam potrzebne takowe dla najmłodszego Michała. Z pewnością są inne firmy, które produkują te nosidła. Ja np. widziałam je w katalogu Inglesiny, gdy 4 lata temu kupowałam spacerowkę tej firmy dla Kasi. Ostatnio znajoma zaoferowała mi pożyczenie nosidła na stelarzu firmy POLAK. Ja jednak nie znam tej firmy, a chciałabym być pewna jego bezpieczeństwa i wygody, gdyż będziemy chodzić po drabinach. Czy macie takie nosidło? Jak się sprawdziło?Jeśli ktoś coś wie na temat różnych nosideł turystycznych, niech napisze proszę, również o możliwości kupienia nowego lub używanego .Za wszelkie namiary bardzo dziękuję.Miśka