Dodaj do ulubionych

eBaby eSitting?

IP: *.* 04.07.01, 13:42
Od czasu do czasu potrzebujemy kogos do bejbisitingu, ale nie wiem skad wziac takiego kogos zeby sie nie bac ze zrobi krzywde dziecku. Poza tym nie wiem ile to kosztuje. Moze cos poradzicie eKolezanki i eKoledzy?ePozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: eBaby eSitting? IP: *.* 04.07.01, 14:20
      Do takiej opieki na godziny,najlepiej nadają się studentki.My powiesiliśmy nasze ogłoszenie na wydziale pedagogicznym miejscowego Uniwersytetu.Tłumy chętnych ,przemiłych dziewczyn!Druga metoda to "córka sprzedawczyni",robiąc zakupy poznałam miłą panią której córka również zajmowała się naszymi dziewczynami.Osoba taka powinna mieć kontakt z dzieckiem od czasu do czasu ,żeby dziecię nie zapomniało któż tosmile)Pozdrowionka,Gosia
      • Gość: guest Re: eBaby eSitting? Ale jakie sa stawki? Ile za dzien, godzine, weekend? IP: *.* 04.07.01, 14:30
        Masz jakies rozeznanie na temat cen?
        • Gość: guest Re: eBaby eSitting? Ale jakie sa stawki? Ile za dzien, godzine, weekend? IP: *.* 04.07.01, 17:18
          ceny kształtują się bardzo różniesmile))przede wszystkim w zależności od miejsca zamieszkania.Ja mieszkam w Olsztynie i płacę 6 zł.za godzinę(do dwójki dzieci 7 i 3 lata).W Warszawie jest dużo drożejsad( Gosia
    • Gość: guest Re: eBaby eSitting? IP: *.* 10.07.01, 14:22
      No to jak jest z tymi stawkami w Warszawie? Warszawiacy! Odezwijcie się!
    • Gość: guest Re: eBaby eSitting? IP: *.* 10.07.01, 14:46
      a skad jestes? i le zarabiasz? bo np polozne czyli fachowcy w wawie biora teraz 15 zl za godzine. ja z polozna zostawilam maxa gdy mial 3 tyg. bo strasznie chcialam pojsc na koncert tita i tarantulli. globalnie w wawie ceny od 7 do 10 zl za godzine plus serwis szoferski do domu jeseli jest pozno. przede wszystkim pytaj znajomych i znajomych znajomych. to najlepszy sposob. wazne, zeby miec dwie takie osoby w zanadrzu i zeby korzystac z nich naprzemiennie nie za rzadko, bo sie dziecko moze odzwyczaic. dobre tez sa studentki pedagogiki i nauczania poczatkowego i ze szkol pielegniarskich. ale wtedy trzeba organizowac interviewy i posiedziec razem pare razy. ..pozdro. j...........
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka