Dodaj do ulubionych

Sklep internetowy z wózkami

IP: *.* 20.08.01, 12:11
Czy któraś z Was zna jeszcze jakieś sklepy internetowe z wózkami oprócz tych poniżej:www.baby.com.plwww.tomi.com.plwww.swiatdziecka.plwww.swiat-dziecka.plCzy ktoś am jakies doswiadczenia związane z kupnem w tych sklepach?
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Sklep internetowy z wózkami IP: *.* 20.08.01, 12:31
      Jest jeszcze jedna strona www.mamaija.pl.Ale tam nie ma cen wozkow,za to sa opisy wozkow ktorych nie ma na innych stronach.Milego ogladania.
    • Gość: guest Re: Sklep internetowy z wózkami IP: *.* 20.08.01, 14:04
      Poszukaj w dawniejszych postach, bo ten temat sie niedawno przewinal.O ile dobrze pamietam, sa tez podane inne e-sklepy, jak i kometarz dziewczyn, ktore z uslug takich sklepow korzystaly.Patyk :sol:
      • Gość: guest Re: Sklep internetowy z wózkami IP: *.* 20.08.01, 15:31
        Ja kupiłam w www.baby com.pl fotelik samochodowy.Jestem bardzo zadowolona.Zamówienie zostało zrealizowane w ciągu kilku dni i dotrzymali umowy,że przesyłkę dostarczą na ich koszt.Jeżeli miałam jakieś pytania dotyczące towaru to wysyłałam e-mailem i bardzo szybko otrzymywałam odpowiedż.
    • Gość: guest Re: Sklep internetowy z wózkami IP: *.* 23.08.01, 17:38
      Cześć, robiłam zakupy w www.tomi.com.pl i jestem b. zadowolona. Zamówione rzeczy (łóżeczko, komoda itp.) otrzymałam dwa dni po złożeniu zamówienia. Pozdrawiam Asia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka