Dodaj do ulubionych

spacerówka CHICCO 2002

IP: *.* 18.10.01, 12:16
Dziewczyny poradzcie mi. Chcę mojej córci kupić spacerówkę i wybrałam właśnie CHICCO 2002. Cenę w sklepie ma konkretną więc najpierw chciałam się dowiedzieć czy się sprawdza i czy warto ją kupić.Z góry dziękuję. Ewka
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: spacerówka CHICCO 2002 IP: *.* 18.10.01, 15:07
      Ja mam prawie taka ale jeszcze z nieregulowanymi resorami. Jest super. Mi się sprawdziła i sprawdza. Nadaje się nawet dla noworodka, bo jest dosyć miękka (ja ją kupiłam gdy córa miała koło 6 m-cy). Ogólnie sobie chwalę. Nie polecam za to Graco!!!!!! Totalny szajs, aż brak mi słów na tamto badziewie! A Chicco? Polecam, gorąco polecam.Pozdrowienia anuś
      • Gość: guest Re: spacerówka CHICCO 2002 IP: *.* 22.10.01, 11:48
        Wielkie dzięki za rady ,jestem już przekonana na 99% hihi. Ale tak na poważnie to też chciałam kupić używaną ale jedyna jaką znalazłam tu w sklepiku kosztuje 500zł, więc wolę dołożyć 170 zł i na www. baby. com. pl kupić nową z gwarancją. Mieszkam w Krakowie, a Kraków jeszcze nie dorobił się sklepu firmowego (a szkoda) CHICCO więc i w komisach mało jest ich wózków, nie mówiąc juz o braku możliwości dokupienia jakichkolwiek akcesoriów. Jeszcze raz wielkie dzięki. Jeśli chcecie piszcie na priv.
    • Gość: guest Re: spacerówka CHICCO 2002 IP: *.* 21.10.01, 19:32
      Cześć. Ja niedawno kupiłam tą spacerówkę dla 5-miesięcznego dziecka i jestem bardzo zadowolona. Szczególnie, że kupiłam ją za 350 zł.( używana w komisie al. Krakowska w Wa-wie, ale używanie widać tylko po kółkach. Aha ma stary typ pasów, nie 5-punktowy, ale pasy można dokupić. Jest lekka , świetnie się prowadzi. Polecam. BeataW
    • Gość: guest Re: spacerówka CHICCO 2002 IP: *.* 23.10.01, 07:59
      A ja mam pytanie, czy ktoś mógłby mi powiedzieć , jaka jest różnica między modelem 2002 training, 2002 LX, a Trekking?Co jest w standardzie na wyposażeniu obu?Gdzie w sklepie internetowym można kupić ten wózek, konkretnie chodzi o model Training, ale oprócz sklepu www.baby.com.pl - bo tam nie ma tego modelu?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka