Gość: guest IP: *.* 23.10.01, 13:57 WitamCzy ktos z was slyszal cos na temat wozkow Emmaljunga? Prosze o kaz^dy komentarz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guest Re: Wozek firmy Emmaljunga IP: *.* 23.10.01, 14:02 Ja miałam wózek dwufunkcyjny emmaljunga cornetta i stwierdzam, ze to naprawdę solidne wózki idealnie sprawdzające się na naszych chodnikach , bezawaryjne, tylko cięzkie więc nie dla osób muszących je gdzieś wnosić , no i stylistykę mają raczej tradycyjną , pozdr. jola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Wozek firmy Emmaljunga IP: *.* 23.10.01, 14:11 Koleżanka chwaliła sobie, bo jest dość wysoki i ma dużą gondolę. Ogólnie jest z niego zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Wozek firmy Emmaljunga IP: *.* 23.10.01, 15:33 Witaj Zuzi,mam Emmaljunge i jestem bardzo zadowolona: solidnie wykonana, mnostwo udogodnien, zarowno w gondoli i spacerowce, no i autofotelik pasuje do stelaza z kolami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Wozek firmy Emmaljunga IP: *.* 24.10.01, 22:24 Mam taki wozek- goroco polecam - duza gondola, mozna dopasowac fotelik samochodowy do stelarza od gondoli jest bardzo wygodny ale dosc duzy-wiec zanim kupisz zmierz czy ci sie zmiesci do auta. Polecam moim zdaniem jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Wozek firmy Emmaljunga IP: *.* 25.10.01, 07:30 Hej dziewczynyA czy fotelik, ktory pasuje do stelaza jest tez firmy emmaljunga? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Wozek firmy Emmaljunga IP: *.* 25.10.01, 09:59 Tez - i do tego musza Ci w sklepie dodac specjalny adapter, zeby dalo sie zamontowac, pa! Odpowiedz Link Zgłoś