Dodaj do ulubionych

Fotelik Safety Baby

IP: *.* 01.02.02, 12:15
No właśnie...Czy któraś z Was posiada takowy fotelik?Ja zakupiłam taki (9-36 kg) rozkładany tak że zostaje samo podwyższenie i jestem zadowolona. Inne foteliki takie same, różniące się tylko tym że pisze na nich Chicco albo Baby comfort albo jeszcze jakaś inna nazwa za którą się płaci 200 złotych więcej.Polecam i czekam na post od kogoś kto też ma taki fotelik, bądź spotkał się z nim gdzieś.Pozdrawiam Marta
Obserwuj wątek
    • Gość: Misiek Re: Fotelik Safety Baby IP: *.* 04.02.02, 20:20
      Marta,czy możesz mi napisać coś więcej na temat tego fotelika?Czy oparcie służy do samego końca, czy tylko do ok. 18 kg?Czy oparcie jest regulowane (obniżane do pozycji półleżącej)?Czy są podłokietniki?Czy dziecko śpiąc w nim nie "leci" na boki?Gdzie i za ile kupiłaś?
      • Gość: Gosia12... Re: Fotelik Safety Baby IP: *.* 04.02.02, 21:45
        Ja mam takowy fotelik, z tym że od 0-18 kg. Moja dwójka w nim przejeżdżała ponad rok każde. I bardzo sobie chwalę ten fotelik. Kosztował 3 lata temu 260 złotych. Nie patrzyłam na nazwę, tylko na to, czy jest funkcjonalny. A takowy jest. Ma wkładkę dla noworodka (przez co dzidzia nie buja się na boki), można go układać w różnych pozycjach (od prawie leżącej do siedzącej). Oprócz tego ma przedłużenie oparcia dla starszego dziecka. Chciałam go ostatnio sprzedać w sklepiku, ale chyba cena odstraszyła (chciałam za niego 100 złotych), albo to, że nie jest Bóg wie jakiej firmy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka