Dodaj do ulubionych

buty Naturino

IP: *.* 06.02.02, 10:07
Witambardzo proszeęWas o opinię na temat tych butów. Wiem,że wydanie 200-400 zł na buty dla dziecka będzie nazwane rozrzutnością, niemniej proszę o takie opinie mamy, których dzieci korzystały z tych bucików.pozdrawiamEliza
Obserwuj wątek
    • Gość: Patyk Re: buty Naturino IP: *.* 06.02.02, 11:17
      Jeszcze nie korzystalam, ale kolezanka jest bardzo zadowolona. Ostatnio bylam w ich sklepie na Kruczej (dla rozeznania sie w asortymencie i cenach) i bylo sporo par przecenionych w granicach 150 zl. Czekam az Zocha zacznie chodzic...Mysle, ze naprawde warto :)Pozdrawiam kolezanke z Mokotowa :)- Patyk
    • Gość: Asieniek Re: buty Naturino IP: *.* 06.02.02, 11:54
      Wpisz do wyszukiwarki "Naturino". Pamietam, że jakieś pół roku temu rozpętała się prawdziwa wojna na ten temat.:hello:
    • Gość: Honda Re: buty Naturino IP: *.* 06.02.02, 13:01
      Hejprzeczytałam wszystkie za i przeciw i poszłam do sklepu na Kruczą (warszawa). Za buty zapłaciłam 125 zł (W grudniu za Bartki 100zł) i jestem b. zadowolona. Nowa kolekcja i nowe ceny :( będą pod koniec lutego.pozdrawiamEliza
      • Gość: MagdaZ Re: buty Naturino IP: *.* 06.02.02, 15:56
        A upomniałaś się o kartę rabatową? Na następne zakupy jest wtedy zniżka 10%. Nie wiem czy na Kruczej, ale w Klifie tak jest.Magda
        • Gość: Honda Re: buty Naturino - do Magdy IP: *.* 07.02.02, 14:42
          oczywiście, że nie . Przyznam szczerze, że Pani mi nie zaproponowała a ja nie pomyślałam. Zadzwoniłam do sklepu. Uzyskałam info, że karta rabatowa przysługuje stałym klientom i nie dotyczy zakupów z przeceny. Przy następnym zakupie mam zamiar poprosić Panią o taką kartę i uzyskać zniżkę.
    • Gość: ATAX Re: buty Naturino IP: *.* 06.02.02, 13:18
      Oglądałam kiedyś w sklepie buty Naturino dla dwuletniego dziecka. Powaliła mnie cena, ale uwazam, że buty sa rewelacyjne - lekkie, ładne, z dobrych surowców i gdybym miała tyle forsy, że by sobie na nie pozwolić, to pewno bym kupiła.ATA
    • Gość: Izia Re: buty Naturino IP: *.* 06.02.02, 21:22
      Hej,Ja tzn. moja córeczka ma te buciki od momentu kiedy zaczeła chodzić. Jedno co moge powiedzieć sa nie do zdarcia. Woda, śnieg etc. a one wyglądają tak samo. Jedyna ich wada to cena. Nie wszystkie naturinki nadają się dla maluchów które zaczynają chodzić, nawet jeśli numeracja jest odpowiednia. Ja kupuję buciki w Klifie mam karte rabatową 10% przy zapłacie gotówką 5% przy karcie. Moja mała bardzo wcześnie postawiła pierwsze kroki ( 6,5 miesiąca) teraz ma 14 wiec pare par bucików już miałysmy. Jak na razie super a te nowe mają pod wkładką suchą trawę!!?? Śmiesznie :hap:Pozdrawiam Izia
    • Gość: Ania.K Re: buty Naturino IP: *.* 07.02.02, 13:56
      Hej, sa faktycznie piekielnie drogie, ale ja kupilam 2.5 letniej corci takie na zime - z goretexem ale bez futerka. I jest jej cieplo jak jest mroz, a i teraz przy prawie 10 st. nozka jej sie nie poci. Nie przemakaja, dobrze trzymaja nozke - i po paru miesiacach uzytkowania (w blocie i sniegu) - sa po oczyszczeniu jak nowe! Ja np z Bartka rezygnuje calkowicie, bo w zimowych mala marzla (a nigdy nie udalo mi sie dostac jej numeru z sympatexem), a letnie 2 pary reklamowalam... Latem wiec kupilam na przecenie sandalki Ecco (tez polecam) za 120 zl,a zima juz za "normalna" cene Naturino (po rabacie ok. 350 zl, ufff).
      • Gość: anuś Re: buty Naturino IP: *.* 10.02.02, 12:04
        A jaki rozmiar nosi Twoja córcia? Moja też ma 2,5 roku a nie mogę dla niej dostać sandalków Ecco! A w którym sklepie kupujesz? Może nie wszędzie jest pełna numeracja :what:A co do Naturino - w Warszawie jest kilka sklepów ale ceny rożne - wiecie może gdzie jest najtaniej?Pozdrawiam anuś
        • Gość: Ania.K Re: buty Naturino IP: *.* 11.02.02, 12:46
          Sandalki Ecco kupilam w firmowym sklepie na Freta w sierpniu zeszlego roku - tez nie bylo pelnej numeracji, bo one byly juz przecenione, ale byl akurat ten numer ktory nam byl potrzebny (24 albo 25, nie pamietam teraz...). Masz racje, chyba u nich generalnie ciezko z pelna numeracja... Ja znam 2 sklepy w W-wie: na Freta i w Klifie. Chyba jest jeszcze firmowy salon w Lomiankach, ale nie bylam. Znasz jeszcze inne sklepy Ecco w W-wie?
          • Gość: martakg Re: buty Naturino IP: *.* 13.02.02, 15:18
            Buty Naturino sa naprawde dobre. Moja corka ma juz prawie 6 lat i kupuje jej zawsze na sezon wiosenny i jesienny, niestety na zime sa za drogie dla szybko rosnacych nozek. Mam tylko jeden problem,moja corka strasznie sciera buty z przodu, wiec po 4 zalozeniach wygladaja jak stare.Marta
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka