Dodaj do ulubionych

Plastikowe sandałki

IP: *.* 06.04.02, 16:52
Pamiętacie z dzieciństwa plastikowe sandałki? Właśnie wymyśliłam, że chciałabym Małej coś takiego kupić na wakacje. Czy jeszcze istnieją? Albo może istnieją klapki, które miałyby paseczki podtrzymujące - ale nie skórzane, bo muszą się nadawać do kąpania.A może macie jeszcze jakiś inny pomysł na wodę z kamienistym dnem.Aneczka
Obserwuj wątek
    • Gość: akasia Re: Plastikowe sandałki IP: *.* 07.04.02, 23:00
      Nie wiem gdzie mieszkasz, ale u mnie w Krakowie jest sieć sklepów But-Hala. Nie wiem jak w tym roku ale w poprzednich latach były takie sandałki w rozmiarach od najmniejszych do całkiem wielkich - damskich i męskich, w różnych kolorach. Produkcji francuskiej i niezłej jakości. A cena za dziecięce coś około 15 zł. Mogę popytać czy i w tym roku będą.
      • Gość: AneczkaG Re: Plastikowe sandałki IP: *.* 08.04.02, 20:19
        Jestem ze Śląska, mieszkam koło Katowic. Byłabym wdzięczna,jakbyś mogła popytać. Jak będziesz coś wiedziała, to daj mi znać. Moja Mała ma dwa latka i stópkę tak ok. 24. Być może będę przd wakacjami w Krakowie, więc jakbyś mi napisała gdzie mogę znaleźć te sklepy, to bym tak zajrzała.Aneczka
    • Gość: Ania.K Re: Plastikowe sandałki IP: *.* 08.04.02, 12:46
      Sa w Mothercare, ale nie pamietam ceny.
      • Gość: AneczkaG Re: Plastikowe sandałki IP: *.* 08.04.02, 20:20
        Niestety nie widziałam u nas Mothercare - jestem ze Śląska.Aneczka
        • Gość: Małgola Re: Plastikowe sandałki IP: *.* 09.04.02, 10:24
          Aneczko, ostatnio widziałam te sandałki w Deichmannie w M1 w Zabrzu. Ceny nie pamietam, nie są też wystawione w widocznym miejscu tylko w takich koszach gdzie są różnego typu klapki i trampeczki. Koło Ciebie też na pewno jest gdzieś ten sklep więc możesz sprawdzić. Pozdrawiam, Gosia.
          • Gość: AneczkaG Re: Plastikowe sandałki IP: *.* 09.04.02, 20:15
            O, mam w pobliżu dwa Deichmany, więc zobaczę. Dzięki.Aneczka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka