Dodaj do ulubionych

Fotelik 9- 36 kg

IP: *.* 25.04.02, 11:07
Rozpoczynam poszukiwania fotelika 9-36 kg. Jaki możecie polecić ?Pozdrawiam,AnAn
Obserwuj wątek
    • Gość: Kasia_M Re: Fotelik 9- 36 kg IP: *.* 25.04.02, 14:52
      wpisz w wyszukiwarkę "fotelik 9-36 kg" znajdziesz sporo rad- było tu jużo tym nei razsmile
      • Gość: xaniax Re: Fotelik 9- 36 kg IP: *.* 28.04.02, 22:12
        ja mam maxi cosi jest super
      • Gość: jurczakagnieszka Re: Fotelik 9- 36 kg IP: *.* 16.05.02, 11:00
        A czy ten fotelik bebe confort się rozkłada do pozycji leżacej? Co myślicie o fotelikach PLAY , które są do 26 kg a rozkładają się podobnie do tych 0-18kg. Może znacie jeszcze inne fotele, które mogą się rozkładać , ale nie są do 18 kg?
    • Gość: dagal Re: Fotelik 9- 36 kg IP: *.* 29.04.02, 18:34
      w sklepie na ul. jagiellonskiej 2 warszawa bebeconfort w promocyjnej cenie z zeszlego roku osobiscie kupilam w zeszly piatek zamiast 616zl tylko 352 polecam fajny
      • Gość: AnAn Re: Fotelik 9- 36 kg do Dagal IP: *.* 02.05.02, 18:39
        Wielkie dzięki za informacje. Czy możesz mi powiedzieć jakiego typu był to fotelik - Altos, Hipsos czy Absorber ?I jeszcze nieśmiało się spytam czy masz może telefon na Jagiellońską ?Pozdrawiam,AnAn
    • Gość: King Re: Fotelik 9- 36 kg IP: *.* 08.05.02, 10:04
      Chicco Shuttle - głównie dlatego, że chyba jako jedyny może byc mocowany na środkowym siedzeniu co bardzo podnosi bezpieczeństwo w razie udeżenia bocznego; poza tym ma dużą "kanapę" i chyba maluchowi w nim wygodnie. ma też podnóżek chroniący przed buciorami. pozdrawiam
    • Gość: Misiek Re: Fotelik 9- 36 kg IP: *.* 08.05.02, 10:44
      A ja kupiłam bebe confort - hipsos. Szerokie siedzisko, porządne wyknanie i służyć będzie aż do samego "końca" używania dodatkowych foteli w aucie ;) .
    • Gość: kadyga Re: Fotelik 9- 36 kg IP: *.* 09.05.02, 20:59
      A myśmy kupili Bebe Confort Iseos, ale do 18 kg, Zastanawialiśmy się kiedy nasz Franek będzie ważył 18 kg i okazałao się,( wywiad społeczny) że pewnie za jakieś 4 lata i pomyśleliśmy, że za 4 lata to już pewnie tak się zniszczy, że i tak trzeba bedzie kupić nowy więc zdecydowaliśmy się na ten do 18 kg. Polecam. Jest wygodny, szeroki, płynnie rozkłada się do pozycji "mocno" półleżącej (na to należy zwrócić uwagę) czesto producenci piszą, że foteliki rozkładają się do pozycji półleżącej a w rzeczywistości nie jest to pozycja półleżąca tylko " mniej siedząca" że tak ją nazwę (z braku bardzie odpowiedbniego określenia). Ten fotelik również można mocować na środku, bardzo łatwo się go mocuje, jest mocno przytwierdzony do kanapy i nie buja się !!!PozdrawiamPS jest troszkę drogi, ponad 800 zł.9 przez internet taniej troszkę ponad 700 zł) Ale wart!PozdrawiamKatarzyna mama Franka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka