Dodaj do ulubionych

Potrzebnami kopara....

IP: *.* 26.04.02, 07:42
Solidna do piasku dla dwulatka. Zadnych skomplikowanych mechanizmow, zadnych blokad za twardych dla malych paluszkow. Moze ktos widzial takie cudo w Warszawie bomam w domu wielbicielke kopar. Ja no problem, jeszcze leze ale tata nie moze z nia chodzic na spacer tylko tkwia pol godziny przy budowie ;)Heeelp!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Morud Re: Potrzebnami kopara.... IP: *.* 26.04.02, 09:19
      Cześć Gosiu !! Widziałam fajne koparki w Leclercu firmy WADER. Ja swojej małej kupiłam wywrotkę tej firmy i jestem zadowolona. Kosztuje ok 20 zł, może trochę mniej, ma ok. 20 - 25 cm długości. Plastik twardy, nic skomplikowanego, myślę że dla dwulatki w sam raz. Jak chcesz to ci kupię. Jestem dzisiaj w pracy do 14, to się odezwijMonika
    • Gość: Morud Re: Potrzebnami kopara.... IP: *.* 26.04.02, 09:30
      Znalazłam adres strony internetowej WADERA, ale nie wiem, gdzie można kupić wszystkie modele. Są przepiękne !!! Oglądam i się zachwycam http://www.wader-wozniak.pl/lato/pol/next.htmMonika
      • Gość: Morud Re: Potrzebnami kopara.... IP: *.* 26.04.02, 09:41
        Są w sklepie Wirtualnej Polski
    • Gość: Kleo Re: Potrzebnami kopara.... IP: *.* 26.04.02, 18:05
      hahah ja niestety nie mam kopary, ale przypomnialam sobie ze moj brat jak byl maly (czyli jakies 20 pare lat temu)byl rowniez wielbicielem dzwigow i kopar. Stal w oknie godzinami spiewajac: "dzig szkole buduje, dzig szkole buduje..." a raz neistety spadl z drabinki lozka pietrowego na taka koapre i rozcial sobie leb, bo wtedy to zabawki byly solidne- z metalu, ostre zakonczenia itd, coby dzieci sie chyba hartowaly w trudnych czasach.:)pzodrawiam i zycze powodzenia w szukaniu kopary!cleo
    • Gość: Gosia26 Re: Potrzebnami kopara.... IP: *.* 26.04.02, 21:10
      morud!!!!!Dziekuje dziekuje dziekuje dziekuje. Kopara jest sliczna ;) Maz kupil ;) Ciagali sobie te kopare po caaaalym lesie ;)I Uli sie podobalo ze nie stali przy koparach ;)
      • Gość: Morud Re: Potrzebnami kopara.... IP: *.* 29.04.02, 06:28
        Cieszę się że mała została uszczęśliwiona. Ciekawa jestem który model kupiliście.Pozdrawiam Monika
    • Gość: Hermiona Re: Potrzebnami kopara.... IP: *.* 26.04.02, 21:25
      Gosiu! Bardzo dobre i ładne zabawki robi firma Wader. Mój Jedruś ma koparkę, a także koparko-spycharkę(???), w każdym razie z jednej strony ma coś i z drugiej. Zabawki Wadera są zrobione z mocnego, grubego plasiku, koła mają zwykle gumowe, żeby dziecko mogło się "zaprzeć" i nie połamać wszystkiego, w ogóle prawie niezniszczalne. Z całym tym majdanem chodziliśmy do piaskownicy i świetnie siętam sprawdzały ( nie ma żadnych śrubek ani trybików, w które mógłby się dostać piasek). Niestety tak się składa, że nie mieszkam w W-wie, tylko pod Poznaniem. Tu, gdzie mieszkam jest sklep ze stoiskiem firmowym Wadera, jeśli chcesz, mogę dowiedzieć się, ile taka kopara kosztuje ( chyba w granicach 30-40zł),kupić ją dla Ciebie i wysłać. Chyba, że zobaczycie u siebie - może trzeba podzwonić po hurtowniach i zapytać, czy mają.:hello: Monika
      • Gość: Hermiona Re: Potrzebnami kopara.... IP: *.* 26.04.02, 21:29
        OCH NIE!!!!! SKLEROZA, PEŁNIA KSIĘŻYCA, PRZESILENIE WIOSENNE, KURZA ŚLEPOTA CZY BUJANIE W OBŁOKACH - TO CHYBA SPRAWIŁO, ŻE NIE ZAUWAŻYŁAM, ŻE NA TWÓJ POST, GOSIU, JEST TYLE ODPOWIEDZI I TO POLECAJĄCYCH ZABAWKI WADERA!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka