Dodaj do ulubionych

uwaga buty "bata"

IP: *.* 29.04.02, 18:32
to troche nie o dzieciach, ale mamom tez sie cos należy. OSTRZEGAM!!!! wszystkich przed kupowaniem butów firmy "BATA" moja historia z nimi trwa już od 20 03 i nadal nie widać końca. w styczniu kupiłam sobie pantofle, ale była zima więc ich nie nosiłam założyłam na początku marca i już po 2 tyg. rozkleiły sie dość mocno a co więcej po pierwszym założeniu stopy miałam jak indianin ze szczepu czarne stopy. niczym nie mogłam ich domyć. kiedy poszłam do sklepu z reklamacja powiedziano mi, że mam sie zgłosić za 2 tyg. żądałam zwrotu gotówki ale oddano mi sklejone buty. nie zgodziłam się ale po nastepnych 2 tyg znowu oddano mi sklejone buty.odebrałam buty bo co innego mi zostało i powiedziałam że niedługo z nimi wrocę bo na pewno znowu się rozkleją co się stało(rzecz dzieje się w sklepie w carefour -targóewk)ekspedientka przyjęła buty do ponownej reklamacji. jutro mijają kolejne 2 tyg. i była to juz 3 cia reklamacja. jednak jestem pewna, że znowu dostane sklejone buty co za koszmar!!!!przepraszam ,że tak długo ale chcę żrbyście zobaczyły co to za gechenna kupić buty u "BATY" i nigdy nie po[pełniły tego błedu co ja.(podczas jednej z reklamacji dziewczyna, która kupowala torebkę powiedziała mi, że miala identyczną historię więc nie jestem tak zwanym wyjątkiem)pozdrowienia
Obserwuj wątek
    • Gość: AnnLu Re: uwaga buty "bata" IP: *.* 29.04.02, 22:10
      Tez jestem tego samego zdania o tych butach.Moj maz wlasnie oddał po raz drugi na klejenie.Ja w moich klapkach straciłam wkładkę mniej więcej po tygodniu chodzenia, a w mokasynach nie sposób chodzić bo sa tak płytkie ze chlapią!!! Fuj nigdy wiecej butow tej firmy.
      • Gość: w Re: uwaga buty "bata" IP: *.* 30.04.02, 16:38
        To chyba macie w Polsce jakies podrobki "BATA". W Kanadzie to jest dobra firam. I bardzo sobie ja chwale. W butach ja, czy moj maz chodzimy po kilka lat. Nigdy nic nie nawalilo i ceny przystepne.
        • Gość: AnnLu Re: uwaga buty "bata" IP: *.* 30.04.02, 21:35
          Ja tez myslalam ze to dobra firma i dlatego tak uparcie kupowałam te buty.Ale mam juz ich dosc!Szkoda pieniedzy a wcale nie kosztuja tak mało...(przynajmniej w Polsce)
          • Gość: KatarzynaP Re: uwaga buty "bata" IP: *.* 30.04.02, 22:41
            To może ja jeszcze słówko. Mam na swoim koncie trzy pary butów Bata. W lipcu ubiegłego roku kupiłam sandałki za 99 zł przecenione z 249. Dostałam na nie rok gwarancji. Po miesiącu urwał mi się rzemyk. Złożyłam reklamację i bez słowa zwrócono mi po 2 tygodniach pieniądze. Chciałam nowe sandałki, bo nawiasem mówiąc były bardzo wygodne, ale niestety nie było. Na wiosnę tego roku kupiłam zimowe trzewiki za 179 zł, również przecenione z 429 zł. Jak narazie przewygodne. Ja jestem z tej firmy bardzo zadowolona, a zawsze poluję na przeceny i każdorazowo jest roczna gwarancja.
            • Gość: Zuzanna Re: uwaga buty "bata" IP: *.* 04.05.02, 00:52
              J też mam "baty", co więcej, również z targówka :) i chodze juz ponad rok i wszystko jest ok. Pozdrawiam i życzę rychłego zakończenia sprawy :)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka