ja-alutka 05.09.06, 22:46 "Ach śpij bo właśnie księzyć ziewa i za chwilę zaśnie . A gdy rano wstanie świt księzycowi będzie wstyd, że on zasnął a nie Ty!!" ☺ Ps. To nie wątek konkurencyjny do poprzedniego takiego tylko ... Krótszy ☺ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
burak-cukrowy Re: Nowe Dobranoc!! 05.09.06, 22:56 pa pa kochaaaaaani ....... bum Odpowiedz Link Zgłoś
baam1 Re: Nowe Dobranoc!! 17.09.06, 23:31 śp[ijcie słodko i do jutra :) dawno nie zaglądałam na forum, że też nikt tego nie zauważył :( Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Nowe Dobranoc!! 18.09.06, 01:43 Twoj brak byl zauwazalny zapewniam Cie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka Mam to samo!! 18.09.06, 08:08 Baam Kochana tak to jest znikamy i zapominają o nas :( ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul myślałem, że imprezujecie... 18.09.06, 08:15 I że to Wy o nas zapomniałyście i nie zaprosiłyście na browar. Sorki, źle myślałem. Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka Baardzo źle!! 18.09.06, 08:23 Jak mogłeś !!! Bez Was browar nawet jakoś inaczej smakuje !! ☺☺ Odpowiedz Link Zgłoś
baam1 Re: myślałem, że imprezujecie... 18.09.06, 09:52 na browar to mam nadzieję sie umówimy jak troszkę dogonię samą siebie. Zbyt dużo spraw na raz. mam nadzieję, że nie odmówicie :) Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul OK 18.09.06, 12:12 baam1 napisała: > na browar to mam nadzieję sie umówimy jak troszkę dogonię samą siebie. Zbyt > dużo spraw na raz. mam nadzieję, że nie odmówicie :) Tylko mój browar już długo czeka i ma termin przydatności do 15 listopada. A poza tym złapiesz Obalixa i wyciśniesz od niego dane zleceniodawcy reinstalacji systemu - przyciągniesz go za uszy. Odpowiedz Link Zgłoś
romanpidlaszuk Re: Nowe Dobranoc!! 19.09.06, 05:53 śp[ijcie słodko i do jutra :) dawno nie zaglądałam na forum, że też nikt tego nie zauważył :( -------------------------- Ja nie wyobrazam sobie bielskiego forum bez wpisow Baam!:) Baam, jak tylko zawsze znajdziesz troche wolnego czasu to napisz cos tutaj!:) Odpowiedz Link Zgłoś
baam1 Re: Nowe Dobranoc!! 19.09.06, 11:34 Dzieki Roman, z tym czasem coraz trudniej :( Praca staje się coraz bardziej absorbująca :) Pozdrawiam Cię także :) Odpowiedz Link Zgłoś
romanpidlaszuk Re: Nowe Dobranoc!! 20.09.06, 18:50 Dzieki Roman, z tym czasem coraz trudniej :( Praca staje się coraz bardziej absorbująca :) Pozdrawiam Cię także :) ----------------- Pozdrowienia Baam! :) Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka Za wcześnie:)) 20.09.06, 20:56 Czy mi się wydaje czy za wcześnie na Dobranoc ??!! ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
baam1 Re: Za wcześnie:)) 20.09.06, 23:26 ale teraz to chyba nie za wcześnie :) pozdrowienia Alutko :) Odpowiedz Link Zgłoś
arsen-lupin Re: Dobrej Nocy Kochani 22.09.06, 00:00 Śpijcie spokojnie - dla tych co mogą spać Czuwajcie spokojnie - dla tych co nie mogą spać Odpowiedz Link Zgłoś
gsx1100g Re: Nowe Dobranoc!! 22.09.06, 08:46 konkurebncja też jest pozytywnych zjawiskiem, wiec powtórze-spij i sie nie obudź... gsx-art Odpowiedz Link Zgłoś