Dodaj do ulubionych

Butki dla rocznego malucha

IP: *.* 16.09.02, 10:07
Mój synek zaczął chodzić na dobre, w związku z czy m mam pytanko - czy muszę wydawać aż 90-100 zł. na jesienne butki? W sklepach nie widziałam niczego tańszego. Butki będą noszone 2-3 m-ce, potem napewno z nich wyrośnie, a poza tym będzie zima i trzeba będzie kupić nowe. Może poradzicie mi coś w tej materii...
Obserwuj wątek
    • Gość: AniaSK Re: Butki dla rocznego malucha IP: *.* 16.09.02, 11:02
      No cóż... myślę, że warto zainwestować w przyszłe zdrowe stópki dziecka. Ja kupuję zwykle za nieco mniejsze pieniądze tj. ok. 50-60zł, zawsze ze znakiem zdrowej stópki.Ania
    • Gość: Madziejka Re: Butki dla rocznego malucha IP: *.* 17.09.02, 07:25
      Chyba Cię nie pocieszę. My naszemu szkrabowi staramy się kupować najlepsze buciki do chodzenia, inwestycja w jego zdrowie. Atest "Zdrowa stopa" to standard, inne są dla mnie niedpouszczalne. Powiem Ci, że np. na lato kupiliśmy mu buciki za 170 zł (to był duży wydatek dla nas) i chodził tylko 1,5 msc. Z reguły tak jest, jeszcze nie udało nam się by buty nosił dwa miesiące, tak szybko mu nóżki rosną. Ale co możemy zrobić, jak niestety za odpowiednie, dobre buty producenci stawiają tak wysokie ceny. Jest mały wybór na prawdę dobrych butów w dobrej cenie. Pozdrawiam i życzę udanych poszukiwań i niskich cen.
      • Gość: resorak Re: Butki dla rocznego malucha IP: *.* 21.09.02, 12:55
        Ja jestem jeszcze nie w temacie, bo moja dzidzia ma dopiero 6 m-cy. Wybaczcie więc moją ignorancję i napiszcie jak rozpoznać atest "zdrowa stopa" (domyślam się, że na bucikach jest jakiś znaczek) i jakie jeszcze inne atesty gwarantują dobrą jakość butków.Wielkie Dzięki.
    • Gość: koma2 Re: Butki dla rocznego malucha IP: *.* 17.09.02, 10:55
      HEJ!W sklepach Bartka można kupić buciki w drugim gatunku po 65 zł. Radziłam się sprzedawcy i on twierdzi że nie mają żadnych wad czasem po prostu są lekko zabrudzone a czasem sam sprzedawca nie wie dlaczegosą w drugim gatunku.Poza tym jest na nie normalna gwarancja.Moja Julka ma jedne takie buciki i zprawdzają się doskonale.
      • Gość: kasiorek Re: Butki dla rocznego malucha IP: *.* 23.09.02, 12:00
        Hej,z tym drugim gatunkiem to nie brałabym tego tak entuzjastycznie. Nigdy nie wiadomo co kryje się w srodku. Na takim bucie II - go gatunku moim zdaniem powinna być informacja co jest z nim nie tak. U nas to się wszystko sprzedaje, nawet to co się komuś nie uda. Jeżeli byłaby to inna część garderoby to tak, ale buty to już chyba lekka przesada. Może będą sprzedawać jeszcze III -ci gatunek bez sznuruwek itp. Uważam, że lepiej kupić produkt pełnowartościowy i spać spokojnie.
    • Gość: ilka Re: Butki dla rocznego malucha IP: *.* 22.09.02, 13:00
      Dzięki za porady. Jeszcze nie kupiłam, ale widzę, że niestety na tym zakupie raczej nie zaoszczędzę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka