Dodaj do ulubionych

trójkołowiec

IP: *.* 01.10.02, 22:43
Ponownie witam Mamusie i przyszłe Mamusie,chciałabym dla mojej fasolki kupić wózek trójkołowy, trzyfunkcyjne (gondola, fotelik i spacerówka) ale z możliwością rozkładania spacerówki do pozycji leżącej. Do tej pory widziałąm w Polsce tylko i wyłącznie nierozkładane (tzn. trochę odchylane). Może mnie oświecicie - są takie w Polsce do kupienia? I jaki to model? I oczywiście gdzie? Liczę na Waszą nieocenioną, jak zwykle, pomoc.Marlena
Obserwuj wątek
    • Gość: olaz Re: trójkołowiec IP: *.* 02.10.02, 11:50
      Nie wiem czy można go kupić w Polsce bo swój przywiozłam z Niemiec ale spacerówkę trzykołową z oparciem rozkładanym na płasko robi firma Hauck.Pozdrawiam Ola
    • Gość: gocha11 Re: trójkołowiec IP: *.* 02.10.02, 19:23
      Quinny Fashion - 3 koła, spacerówka rozkładana na płasko, można też dokupić gondolę, nie sprawdzałam czy stelaz pasuje do jakiegos fotelika, ale coś mi się zdaje, że z MaxiCosi będzie ok, wózek jest super, sprawdzony na dziurach, ja kupowałam w Warszawieale jednak dla noworodka to bym się na niego nie zdecydowała - nic nie dorówna miękkości typowych gondolek zawieszonych na paskach lub wahaczach.pozdrawiam,gośka
      • Gość: Ida Re: trójkołowiec IP: *.* 02.10.02, 20:30
        Ja mam Chicco rozkładane na płasko ale ta spacerówka nie nadaje się dla noworodka.Nie wiem dlaczego mamy ostatnio rezygnują z głębokich gondol,ja też tak zrobiłam i żałuję.Maxi Cosi i Bebe Confort jest super z gondolą i fotelikiem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka