Dodaj do ulubionych

kocyk z polaru

IP: *.* 25.10.02, 11:29
Chciałabym kupić synkowi kocyk z polaru. Pytałam juz w kilku sklepach, ale wszędzie sprzedawcy sa zdziwieni, że cos takiego istnieje. Wcześniej zas wyczytałam w prasie o tych kocykach i dlatego chciałam kupić. Na zimę do wózka w sam raz taki kocyk, ale gdzie go kupić?Gośka z Łodzi
Obserwuj wątek
    • Gość: Justine Re: kocyk z polaru IP: *.* 27.10.02, 17:54
      Świetne kocyki z polaru można kupić w nowej ofercie IKEI. Nie wiem, czy IKEA jest w okolicach Łodzi, ale skoro w mojej dziurze jest (Katowice)......Kocyki są bardzo fajne, nie są obszywane więc brzegi nie będą się pruć a mają ładne frędzle. Są w 4 kolorach: Białym, szaro-niebieskim i chyba w różowym i pomarańxczowym, coś takiego. Kosztują chyba 59 lub 49 złotych. Są spore, właściciwe pledy, więc na pewno przydadzą się do wózka i na sanki. Widziałam je 3 dni temu więc chyba jeszcze są. Sama się zastanawiam nad zakupem chociaż właściciwie nie jest mi specjalnie potrzebny. Ponadto w sklepach są polary o różnej grubości i w niemal setkach kolorów, więc można się także zastanowić nad kupnem kawałka lub nawet kawałków w róznych kolorach i zrobieniu fantastycznego kocyka, jakiego żadne dziecko "na placu" nie będzie miało. Sama niestety umiem przyszyć tylko guzik ale rozpierają mnie pomysły. Pa. Justine.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka