Dodaj do ulubionych

golarka elektryczna

IP: *.* 27.11.02, 11:38
My używamy tych pieluszek od 3 miesięcy. Na pierwszych zajęciach mała zrobiła kupkę (chyba z wrażenia). Pieluszka sprawdziła się - kupka nie wypłynęła - dowiedziałam się o niej dopiero przy zdejmowaniu pieluszki. Nie podejrzewałam, że będzie kupka więc była to niespdzianka. A z siuśkami to trudno powiedzieć, wydaje mi się, że raczej wchałania. Po półgodzinnym pływaniu nasiąknięcie pieluszki jest różne - czasem wygląda jak nasączona gąbka, a czasem jak sucha pieluszka polana tylko wodą.Tylko nikt nie wie gdzie jest jej przód - na basenie każda mama zakłada "na czuja", jedna tak, druga odwrotnie ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: aga26 Re: golarka elektryczna- prośba do etatusiów :) IP: *.* 27.11.02, 11:41
      Cześć! Chciałabym kupić mężowi golarkę pod choinkę, ale nie mam pojęcia, jaką wybrać, na co zwrócić uwagę, czym się kierować... Pomóżcie, jeżeli macie jakieś doświadczenia.Pozdrawiam - Aga
      • Gość: AśkamamaWiki Re: golarka elektryczna- prośba do etatusiów :) IP: *.* 28.11.02, 22:02
        Cześć, mimo, że nie jestem mężczyzną to ostatnio jesteśmy w trakcie przerabiania tematu golarek. Mój mąż ma od kilku lat golarkę Philipsa z dwoma okrągłymi ostrzami jednak od samego początku nie jest z niej w pełni zadowolony, wciąż na nią narzeka i coś mu nie pasuje choć nigdy się nie psuła i wciąż jest sprawna. Po tym jak jego kolega powiedział, że najlepsze golarki robi jednak Braun to szykuje się nam nowy wydatek i Philips odejdzie do lamusa. Braun wypuścił ostatnio na rynek 3 nowe golarki, które mają wiele funkcji i bajerów np. jedna z nich zawiera płyn pielęgnujący z wit. E, funkcje samoczyszczenia, samoładowania itp. Minusem jest cena. Ta najbardziej "sfisiowana" kosztuje ok. 800 zł. (aktualnie jest promocja w Media Markt - 549 zł.) Tańsze modele kosztują 350 - 450 zł. Życzę udanego zakupu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka