Dodaj do ulubionych

prezent dla teściowej

IP: *.* 09.12.02, 23:51
Nie mam pomysłu co kupić teściowej w podziękowaniu za zorganizowanie chrzcin dla mojego Igorka. Przygotowała całą imprezę i do tego nie chciała absolutnie pieniędzy nawet na zakupy. Naprawdę trochę głupio się czuję choć wiem że to babcia itp, itd. Chciałabym jej coś kupić tak do 300 zł, może wam coś przychodzi do głowy??
Obserwuj wątek
    • Gość: luna Re: prezent dla teściowej IP: *.* 10.12.02, 01:53
      moze jakas lampe stojaca do mieszkania?obraz?
    • Gość: luna Re: prezent dla teściowej IP: *.* 10.12.02, 02:01
      moze zegar? taki wiekszy, na komode lub na scianea jesli cos bardziej osobistego, to moze cos z bizuterii, o ile nosi i lubi, jakis naszyjnik?a moze zegarek na reke?sprzet AGD to pewnie tesciowa ma kompletny?myslisz o czyms do domu, czy osobistym? moze wtedy bedzie latwiej wymyslac
    • Gość: Renata27 Re: prezent dla teściowej IP: *.* 10.12.02, 06:23
      to zalaezy, czy tesciowa lubi prezenty praktyczne czy "sentymentalne", dla przykladu moja mama lubi tylko cos co zuzyje, przyda jaj sie itp, nie będzie stało i "zajmowało miejsca". Nieraz mnie i nie tylko mnie tym zraniła do potęgi, bo np zapytała gdzie kupione i szła na drugi dzień oddać lub wymienić taki prezent na co innego, najgorzej wspominam jej zwrot szklanej kuli ze sztucznymi kwiatami od mojego narzeczonego wiele lat temu do kwiaciarni... Ale Twoja teściowa pewnie jest całkiem inna.Rzeczywiście może coś z agd - polecam za 250 zł robot kuchenny Rondo frmy tefal albo coś małego i szczególnego, taki mały prezent od kochającej synowej, np coś z biżuterii o ile lubi złotą, z wygrawerowanym czymś miłym

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka