Dodaj do ulubionych

sklep z wózkami

IP: *.* 30.12.02, 22:03
Cześć!Czy ktoś wie gdzie w Warszawie są jakieś duże i godne polecenia sklepy z wózkami. Interesuje mnie sklep, w którym są różne modele wózków różnych firm, gdzie można konkretny wózek dotknąć, a nie tylko zobaczyć na zdjęciu i ew. zamówić.Krzysiek.
Obserwuj wątek
    • Gość: Agnieszka71 Re: sklep z wózkami IP: *.* 01.01.03, 22:10
      Polecam sklep z wozkami przy Solidarnosci - chociaz sklep nie jest duzy, to wozkow maja bardzo duzo, czesc na zapleczu - bez problemow przynosza i pokazuja. sa i polskie i zagraniczne - obsluga mila i chetna do pomocy. jedyny mankament tego sklepu,to dosc wysokie ceny, ale warto sie wybrac, chocby po to, zeby obejrzec i porownac rozne modele wozkow.Pozdrawiam, agnieszka
    • Gość: refi Re: sklep z wózkami IP: *.* 02.01.03, 16:34
      Witaj,Mogę polecić Smyk w Al. Jerozolimskich ale tylko, żeby pooglądać, włożyć dziecko i porozmawiać z kompetetnym sprzedawcą. Ja zrobiłam tak: wybrałam model, który mnie interesował włożyłam Jaśka i zobaczyłam jak wyglądał w tych wózkach (on do małych nie należy także 50 % odpadło na wstępie np. Chicco są b.wąskie), sprawdziłam ile ważą. A później sprawdziłam ceny dzwoniąc do kilku hurtowni i sklepów.Tym sposobem kupiłam wózek o 200 zł. taniej niż w Smyku. Ten sklep(w którym kupiłam wózek) jest na Powstańców Śląskich numeru nie pamiętam, ale mogę się dowiedzieć jeśli chcesz.Pozdr,Renata
      • Gość: Nawojka Re: sklep z wózkami IP: *.* 02.01.03, 21:17
        Hej. Ja polecam sklep w Hicie na Górczewskiej, choć też chyba głównie po to, żeby pooglądać, bo ceny średnio atrakcyjne, ale naprawdę duży wybór. Podobnie w świecie Dziecka na Placu Unii Lubelskiej. Dużo i niezbyt drogo mają w sklepie na Grochowskiej (Gagatek i Calineczka - tak się chyba nazywają). Ja jestem oczarowana sklepem na Staszica 16, bardzo mila i kompetentna obsługa, ale mają tam tylko kilka wybranych firm. Spory wybór w sklepie w al. Niepodległośći 24/30 i, podobno (jeszcze tam nie byłam), na Ostrobramskiej 73. Dziewczyny na forum polecają też sklep na Lubelskiej. Zyczę miłego oglądania ;-)
    • Gość: anim Re: sklep z wózkami IP: *.* 15.01.03, 22:17
      Polecam sklep Calineczka na Grochowskiej (przy kładce niedaleko ronda Wiatraczna). Są tam dwa sklepy - jeden w ciągu sklepowym ( i tam są m.in. wózki) a druga część sklepu jest w samodzielnie stojącym budynku (tuż obok), gdzie są ubranka, pieluszki, pościel i kosmetyki.
      • Gość: ania_z35i Re: sklep z wózkami IP: *.* 16.01.03, 18:20
        Wszystkich zachęcam do robienia zakupów na Ostrobramskiej.Sklep nazywa się "CENTRUM DZIECIĘCE" i chociaż nie wygląda jak centrum handlowe to właśnie w nim jest zaskakująco miła i fachowa obsługa. Kupuję tam od ponad dwóch lat - mam dwóch synków. Nauczyli mnie poprawnie mocować foteliki w samochodzie, doradzali jakie kupować wózki. Nawet kiedy skończyła się gwarancja na mój pierwszy wózek, a rodził się drugi syn - przyjęli wózek do serwisu i za grosze go odnowili. Dodatkowo - można tam zamówić przez siebie wymyślone meble - SUPER! biorac pod uwagę to, co widzi się w sklepach. Polecam i pozdrawiam.Ania Z.
      • Gość: ania_z35i Re: sklep z wózkami IP: *.* 16.01.03, 18:21
        Wszystkich zachęcam do robienia zakupów na Ostrobramskiej.Sklep nazywa się "CENTRUM DZIECIĘCE" i chociaż nie wygląda jak centrum handlowe to właśnie w nim jest zaskakująco miła i fachowa obsługa. Kupuję tam od ponad dwóch lat - mam dwóch synków. Nauczyli mnie poprawnie mocować foteliki w samochodzie, doradzali jakie kupować wózki. Nawet kiedy skończyła się gwarancja na mój pierwszy wózek, a rodził się drugi syn - przyjęli wózek do serwisu i za grosze go odnowili. Dodatkowo - można tam zamówić przez siebie wymyślone meble - SUPER! biorac pod uwagę to, co widzi się w sklepach. Polecam i pozdrawiam.Ania Z.
    • Gość: electra Re: sklep z wózkami IP: *.* 18.01.03, 21:05
      Cześć :-)W hipermarkecie HIT przy ul Górczewskiej, w galerii sklepów, jest taki sklep z wózkami, są tam wózki różnych firm, mozna dotknąć, pojeździć itp.Jest również w Smyku w Al. Jerozolimskich.PozdrawiamAga Lacek :-)
    • Gość: rodzic Re: sklep z wózkami IP: *.* 04.02.03, 21:35
      Polecam sklep na Ostrobramskiej 73 i na Dźwigowej 51 (róg Połczyńskiej.Pozdrawiam,Monika
    • Gość: rodzic Re: sklep z wózkami IP: *.* 04.02.03, 21:39
      Polecam sklep na Ostrobramskiej 73 i na Dźwigowej 51 (róg Połczyńskiej.Pozdrawiam,Monika
    • Gość: rodzic Re: sklep z wózkami IP: *.* 04.02.03, 21:40

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka