Gość: kasia1974 IP: *.* 19.02.03, 10:19 Chciałabym wiedzieć czy ktoś z Was używał ten wózek i jakie są wrażenia ( bo mnie bardzo się podoba i taki chciałabym kupić)Pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bebejot Re: chicco pick up duo air IP: *.* 19.02.03, 17:40 Cześć Kasiu,Odsyłam cię do postu pelapy z 11.01.03. Jest tam również moja opinia - bez rewelacji, raczej na nie. Dodam - za mała gondola zwłaszcza na zimę kiedy dzidziuś jest dość grubo opakowany. Mój Luduś już prawie się nie mieści - ma 5 mies.Wózek to chyba "najtrudniejszy" zakup wyprawkowyPozdrawiam Beciek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: napaj Re: chicco pick up duo air IP: *.* 20.02.03, 21:33 Moje dziecko jezdziło w tym wozku 15 miesięcy. Od 0-7 miesięcy całą zimę i nie było mu ciasno a leżał w śpiworku worku i przykrywałam go kocykiem dość gubym, mój syn to wysoki chlopak.Pózniej jest super spacerówka. Nie żałuję zakupu, wszystko w tym wózku jest przemyslane, dobrze się prowadził, stabilny. Jedyną wadą jest waga ale jak chce sie mieć porządny wózek to swoje musi ważyć. My sobie radziliśmy a mieszkamy na czwartym piętrze bez windy.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś