Dodaj do ulubionych

Łóżeczka firmy Klupś

IP: *.* 02.03.03, 16:51
Co sądzicie o łóżeczkach tej firmy.Może ktoś ma łóżeczko Rafał II i mógłby napisać pare słów o tym jak się sprawuje.PozdrawiamRenata
Obserwuj wątek
    • Gość: Agnieszka71 Re: Łóżeczka firmy Klupś IP: *.* 02.03.03, 17:08
      Mnie sie to lozeczko podobalo w katalogu, ale po obejrzeniu go "na zywo" zdecydowalam sie na Drewex. Klups bylo wyraznie nizsze, wydalo mi sie to malo praktyczne. Lozeczka i Klups i Drewex mozna (a przynajmniej mozna bylo w zeszlym roku w lecie) obejrzec i porownac np. w sklepie Swiat Dziecka przy Pulawskiej.Agnieszka
    • Gość: roxanne Re: Łóżeczka firmy Klupś IP: *.* 03.03.03, 08:48
      Witam. Ja mam łóżeczko Klupś Karolina II z szuflada i jestem bardzo zadowolona, lekkie, ładne, takie jak chcielismy. jest estetycznie wykonczone, nad szuflada jest plyta, tak, ze nie widac co w niej jest.. niektore Drewexu tego nie majawinkpozdrawiamwioleta i michałek
    • Gość: ewak3 Re: Łóżeczka firmy Klupś IP: *.* 03.03.03, 17:00
      Mamy Rafała II od kwietnia i jest OK. B. Stabilne i solidne, u znajomych dobrze skręcony DreweX "chodził". Teraz jest opuszczone na maxa, więc może trochę gorzej wydobywać Małą z łóżeczka, ale przy opuszczanym boku nie ma chyba szuflady. Na pewno posłuży nam jeszcze przy następnym dziecku. Nie wiem co jeszcze chciałabyś wiedzieć?PozdrawiamEwa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka