Gość: Zosieńka IP: *.* 30.03.03, 18:15 Witajcie!Czy ktoś wie gdzie można kupić fajne buty ortopedyczne, tzn. ładne i dobre, no i za jaką mniej więcej cenę?Najbardziej interesuje mnie gdzie w okolicy Olsztyna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marta_I Re: Buty ortopedyczne IP: *.* 31.03.03, 13:21 Dobre buty ortopedyczne są w salonach MEDORT. OlsztynSalon MEDORTul. Okopowa 23tel. 0 89 535 15 83www.medort.com.pl lub www.parapodium.plMój syn nosi buty MEMO. Są bardzo dobre, ładne i trwałe. Tylko ta cena 171 złotych i wkładki 20. Muszę co roku kupować 3 pary sandałów i jedne wiosenno-jesienne. Marta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AśkamamaWiki Re: Buty ortopedyczne IP: *.* 31.03.03, 21:41 Wejdź na stronę www.tombut.com.pl - to str. producenta obuwia ortopedycznego z Sopotu. Moja córka ma już drugą parę i są super. Ceny konkurencyjne (ja za trzewiki rozm. 22 zapłaciłam 60 zł.) i prowadzą sprzedaż przez internet lub możesz zadzwonić i dowiedzieć się gdzie w Twoim mieście możesz kupić ich obuwie.Pozdrawiam, Aśka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania_s Re: Buty ortopedyczne IP: *.* 01.04.03, 12:11 Polecam buty firmy VIGGAMI, są do kupienia w Olsztynie, kupiłam je w hurtowni VIGGAMI tel 089 5379125. Są stosunkowo niedrogie (trzewiki wiosenne sznurowane, sztywna pięta, skórzane 59zł.)Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania_s Re: Buty ortopedyczne IP: *.* 01.04.03, 12:12 Przepraszam hurtownia nazywa się Abi, a nie VIGGAMI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosieńka Re: Buty ortopedyczne IP: *.* 01.04.03, 17:31 Cześć! Dziękuję serdecznie za wszystkie posty Odpowiedz Link Zgłoś