Dodaj do ulubionych

a ja bym chciala trojkolowca

IP: *.* 31.03.03, 10:15
Dziewczyny prosze nie odsylajcie mnie do innych postów. marzy mi sie trojkolowiec, ale w temacie wozkow juz jestem do "tylu" i nie mam pojecia jaki. Moze macie i cos polecicie?
Obserwuj wątek
    • Gość: skadia Re: a ja bym chciala trojkolowca IP: *.* 31.03.03, 12:12
      Ja polecam Baby Joggera. Oryginalny amerykanski trojkolowiec. Duze kola. Mozliwosc wyboru pomiedzy 16" 20" i 24". Swietnie amortyzowany. Dozywotnia gwarancja...reszta na privkaW temacie wozkow jestem specem, mozesz pisac i dzwonic i pytacskadiawww.aak.pl
      • Gość: anastazja Re: a ja bym chciala trojkolowca IP: *.* 31.03.03, 12:25
        A ja polecam trójkołowiec ABC design-bardzo lekki jak na pompowane koła, dobra amortyzacja, rozkłada się na lezenie,pięciopunktowe pasy, ma regulację oparcia na nózki,jest dość wąski, ale nie za wąski i w ogóle jestem z niego bardzo zadowolona. Możesz obejrzeć na stronie www.abc-design.de. To niemiecka strona, ale w Polsce te wózki też są w normalnych sklepach. Ja swój kupiłam w komisie.Cena nowego z tego co się orientuję to około 1.400zł.Pozdrawiam. :)anastazja
        • Gość: poolanka Re: a ja bym chciala trojkolowca IP: *.* 31.03.03, 13:18
          Mój Paweł jeździ Chicco Runner (nie Jogger!!) i bardzo go lubimy. wjeżdżam nim na 3 piętro po schodach, prowadzi się go bardzo lekko, nie zauważamy żadnych krawężników itepe, ma MONSTRUALNE tylne koła. Ale: nie rozkłada się całkiem na płasko, ma dość mały kosz i jest cały wielki, choć przy tym bardzo skrętny. Raczej dla starszych dzieci
          • Gość: skadia Re: a ja bym chciala trojkolowca IP: *.* 31.03.03, 13:59
            baby joggery to maja monstrualne kolasmile)))
          • Gość: agacia Re: a ja bym chciala trojkolowca IP: *.* 31.03.03, 14:25
            ja mam instep i polecam!kola sa duze wozek bardzo sterowny, Julka codziennie spi w nim popoludniu ok 2 godzin wiec pewnie jej wygodnie :)cena ok 800 zltaki sam mamy do sprzedania na aukcji, zapraszam do ogladniecia, w razie czego dzwon i pytaj!http://www.allegro.pl/show_item.php?item=11636979pozdrAgacia
            • Gość: dorotaklatka Re: a ja bym chciala trojkolowca IP: *.* 31.03.03, 15:42
              ja ci moge polecic quinny fashion - jest super nic dodac nic ujac troche ciezki ale ja jestem z niego b. b. zadowolona i Fifek tez. mozesz sobie obejrzec na ich stronie www.quinny.nl jet tez wersja anglojenz.pzdr.dorota
              • Gość: kasiorek Re Wsztskim bardzo dziękuje IP: *.* 01.04.03, 07:25
                dziekuje emamom za opinie, teraz musze wybrac :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka