pade 08.02.07, 12:39 www.allegro.pl/item164868625_my_little_pony_fajny_zestaw_dla_dziewczynki_3_4.html z krótkim rękawkiem, biała lub różowa, widział ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamalew Re: Czy gdzieś we Wrocku kupię takie bluzeczki? 08.02.07, 21:35 Podbijam bo takze mam ochote na ten zestaw, moze gdzies we Wroclawiu ktos gdzies sprzedaje to bede zainteresowana.Powiem szczerze ze watpie bo to chyba ubranka przywozone z Anglii, chyba ze sie myle. Odpowiedz Link Zgłoś
monika_wroclaw Re: Czy gdzieś we Wrocku kupię takie bluzeczki? 08.02.07, 21:38 Podobne bluzeczki, ale z długim rękawem widziałam w KappAhl'u jakiś czas temu, może będą też z krótkim... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Czy gdzieś we Wrocku kupię takie bluzeczki? 09.02.07, 08:25 Także widziałam te bluzeczki w KappAhl, ale szczerze mówiąc były mniej ładne niż ta z allegro. Może jeszcze któraś markowa firma (h&M, C&A) wypuści taką serię na licencji, choć raczej wątpię. Odpowiedz Link Zgłoś
katse Re: Czy gdzieś we Wrocku kupię takie bluzeczki? 09.02.07, 13:09 z dokładnie taką metką widziałam stroje kąpielowe w C&A. Więc może i bluzeczki się pojawią. Wogóle coraz bardziej lubię C&A. Kupiłam mojej córce dwie spodniczki - z falbanami właśnie, są fajne, niedrogie bluzeczki jednokolorowe na lato, sporo bardzo tanich (12,99) spodni długich z cienkiej bawełny, spodnie bawełniane w dwupakach całkiem fajne. K Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Czy gdzieś we Wrocku kupię takie bluzeczki? 20.02.07, 13:56 W kucyki Pony widziałam tylko stroje kąpielowe 1 i 2 cz dla dziewczynek w C&A. Odpowiedz Link Zgłoś
sylaluk do pade... 01.03.07, 01:49 Hej pade.Jeśli nadal poszukujesz bluzeczek z Little Pony to moge Ci przywieźć ale dopiero w maju cos z UK.Widziałam ostatnio przed przylotem do Wrocławia, ale nie czytałam wczesniej twojego wątku.Jak będziesz zainteresowana to daj znać.Lecę do Uk 31 marca, a wracam ok 20 maja. pozdrawiam Sylwia i Hubi(24.09.2003) Odpowiedz Link Zgłoś
busy_bee Do pade i kamalew 01.03.07, 12:48 A ja bede we Wroclawiu na Wielkanoc. Tez widzialam te bluzeczki, wiec jesli chcecie to moge sie rozejrzec i zobaczyc czy jest interesujacy Was rozmiar. Piszcie na priv i najlepiej podajcie link do aukcji, zebym wiedziala jaka bluzeczka Was interesuje. Ubranka z Barbie i Scooby Doo tez tam sprzedaja (w sumie wszystkie rzeczy, ktore sa na aukcji u tego sprzedawcy co podala pade). Tylko nie wiem jak z rozmiarami, bo juz sa mocno przebrane (bylam w zeszla sobote i przypadkiem na nie natrafilam). Odpowiedz Link Zgłoś