Dodaj do ulubionych

Od środy 14.02. w Tchibo znowu art. dziecięce

11.02.07, 13:30
www.systemtchibo.pl/?nodeid=strona_glowna&aph_zawartosc_cmt_id=209
Kilku rzeczy jestem bardzo ciekawa smile
Obserwuj wątek
    • pia_ Od lutego dwa nowe sklepy Tchibo 11.02.07, 13:35
      www.systemtchibo.pl/?nodeid=otwarcia_luty
      • pade Re: Od lutego dwa nowe sklepy Tchibo 11.02.07, 15:55
        ja teżsmile
        będzesz tam 14? może się spotkamysmile
        • pia_ do pade 12.02.07, 08:35
          Chciałabym tam pojechać w środę, ale nie wiem, czy mi się uda, bo mała coś
          zaczyna kaszleć sad. Jeśli będę jechać to napiszę wcześniej sms-a, jeśli nie,
          to miałabym do Ciebie prośbę o kupno rajstopek i jeszcze czegoś dla Ani.
          • pade Re: do pade 12.02.07, 09:34
            nie ma sprawysmile
    • agach77 Re: Od środy 14.02. w Tchibo znowu art. dziecięce 11.02.07, 17:39
      Ta kolekcja będzie dostępna już od poniedziałku (w sklepach Tchibo), a na
      stoiskach w środę, jak chcecie polować na art. dziecięce to można już od
      poniedziałku.
      Ja właśnie w pon. się wybieram na Nowy Świat do sklepu, ciekawe czy coś dostanę.
    • coronella Re: Od środy 14.02. w Tchibo znowu art. dziecięce 11.02.07, 21:03
      nie, kolekcje wchodzą zawsze w środę. jesli sklep wykłada towar w poniedziałek, to jego sprawa. A dlaczego masz nie dostac?? Czy na te rzeczy trzeba polować?? U nas przez cały tydzien, a nawet dłuzej.
      • agni71 Re: Od środy 14.02. w Tchibo znowu art. dziecięce 11.02.07, 21:44
        Na stronie (a moze w newsletterze? juz nie pamietam) piszą, że w Warszawie nowe
        kolekcje dostępne są juz w poniedziałki,a w pozostałych miastach od środy.
        Przyznaję, że też chętnie męża wyślę po kilka rzeczy. Jutro nie będzie mógł,
        niestety, ale może do środy coś jeszcze zostanie? Jak ktoś kupi jutro bluzę
        dziecięcą, bluzeczki te z podwójnymi rękawami, rajstopki i bieliznę (wszystko
        interesuje mnie na 110/116), to dajcie znać, czy jakość OK i jak rozmiarówka (w
        kolekcji wiosennej zeszłego roku ubranka były bardzo duże, a nast. kolekcja
        dziecięca miała juz bardziej normalną rozmiarówkę).

aga
        • katka74 Re: byłam-polecam 12.02.07, 13:30
          Wybrałam sie dziś rano do w-wskiego Carefoura i nie żałuję. No może troche
          pustego portfela...smile
          Tradycyjnie juz w Tchibo do rana tłum jak za czasów PRL-u...
          Bardzo polecam zestaw Ciastoliny-Play Douh, 18 elementów za 35 zeta.
          Co do ubranek to interesowały mnie dziewczęce, ale wiem że tłum bardzo
          przebierał chłopięce- głownie koszulki, więc pewnie sa warte zachodu.
          Mnie dziewczęce rzeczy Tchibo bardzo sie podobały więc kupiłam i spodenki-
          Zielone z aplikacją (podwójne materiałowo nogawki, więc nie za cienkie), za 40 zl.
          Dwupak bluzeczek- zielona i rózowa, cienka bawełna ale dobrej jakości, śliczne
          aplikacje- 40zl.
          Różowa bluza bez kaptura-30 zl.
          Sa tez rajstopki bardzo ładne dwupak 20zl, bielizna dwupak koszulka i majteczki.
          Wszystko uroczesmile
          Co do rozmiarówki to ja kupowałam trcohe na wyrost dla mojej 3latki, czyli 110-116
          Bluzeczki wydaja mi się bardzo duże-tak dla 5 latki, spodnie tak góra 110, bluza
          chyba będzie dobra juz na wiosnę.
          Generalnie bardzo polecam smile
          • oliwia244 Re: byłam-polecam 12.02.07, 17:34
            a w ktorym carrefourze?
            gdzie wogóle w Warszawie są sklepy tchibo?
            ja mialam najbliżej do Klifa ale zlikwidowali sad
            • katka74 Re: byłam-polecam 12.02.07, 18:01
              W carefourze na Targówku jest sklep Tchibo. Wejdź na stronę Tchibo tam
              znajdziesz wszystkie adresy stoik i sklepów, stoisko jest np w Realu w Markach.
              • loganmylove Re: byłam-polecam 12.02.07, 22:53
                Bylam w Galerii Mokotow kupilam bluzeczki i pizamki-w domu mnie o malo szlag
                nie trafil gdy zobaczylam,ze w paczce brakuje jednych spodeneksad Jakis......
                wyjal z torebki i nie raczyl wlozyc. Wszystko bylo ladnie zlozone a ja tylko
                odchylilam zeby pomacac material.Obrazek mialam na rysunku a rozmiary znam wiec
                sie nie bawilam w wyjmowanie-moj blad wrrrr. Zreszta mala z taa przebierali
                nogami i mi sie spieszylosadJutro musze jechac jeszcze raz i moze wyprosze te
                brakujace spodnie-jak mylslicie uda mi sie? Pizamki bardzo ladne i specjalnie
                po nie pojechalam-cholera ale pech!
                • gosiasos do loganmylove 12.02.07, 22:57
                  a czy te piżamki dwuczęsciowe sa 100 % bawełny czy welurowe ?
                  • alpepe Re: do loganmylove 13.02.07, 10:12
                    dżersej, więc bawełna, nie welur bawełniany.
    • bczerwin1 Re: A bluzki chłopięce z długim rękawem? 13.02.07, 10:00
      Witam,
      mam pytanie do mam, które już były w tym tygodniu. Konkretnie chodzi mi o sklep
      na Nowym Świecie (Warszawa), czy te bluzki w trzypaku z długim rękawem są
      jeszcze dostępne (największy rozmiar)? Może któraś zwróciła uwagę? Nie wiem czy
      jest sens jechać.
      Dzięki z góry
      Beata
    • monix123 Re: Od środy 14.02. w Tchibo znowu art. dziecięce 14.02.07, 19:18
      Ja dla mojej prawie 3 latki wziełam rozmiar 98-104. Bluzeczki z dł rękawem są
      obszerne,ale rękawki podwijam i jest ok. Spodnie też podwijać muszę - są
      dłuższe niż te z poprzedniej kolekcji z tego samego rozmiaru.
      My bardzo lubimy te ubranka i bardzo je sobie chwalimy.
    • fizia-kulawa Re: Od środy 14.02. w Tchibo znowu art. dziecięce 14.02.07, 22:05
      a ja polecam te pisaki wielofunkcyjne, które robią pieczątki, świecą przy
      pisaniu i po odkręceniu których można robić bańki mydlane. No cudo po prostu.
      Dzieciak piszczy z radości, a ja chyba jeszcze bardziej!!!!
      • lena99 Re: Od środy 14.02. w Tchibo znowu art. dziecięce 16.02.07, 21:39
        Fizia - dzięki za info o tych pisakach. Są świetne!!!!!!!!
    • agach77 Re: Od środy 14.02. w Tchibo znowu art. dziecięce 16.02.07, 22:03
      Potwierdzam, pisaki rewelacja!
      • monika121975 Tchibo w Koronie? 26.02.07, 19:33
        Napiszcie dokładnie gdzie? Obeszłam dzisiaj całą galerię w Koronie i nie
        znalazłam sad
        • bernihor Re: Tchibo w Koronie? 26.02.07, 19:44
          Tak jak i Ty szukałam w galerii sklepów w Koronie, Pani w informacji nic nie
          wiedziała obeszłam tylko po łebkach. Stoisko Tchibo jest w obrębie sklepu Real
          naprzeciw stoiska cukierniczego.
          • monika_wroclaw Re: Tchibo w Koronie? 26.02.07, 20:09
            Ja jak byłam pierwszy raz po otwarciu stoiska Tchibo, też obeszłam całą
            galerię, a potem poszłam do informacji, na szczęście Pani była kumata i od razu
            skierowała mnie tam gdzie trzeba smile

Z dziecięcych rzeczy kupiłam rajtopki dla Mai i spodenki bojówki,
            bluzeczki dziewczęce niestety bardzo cieniutkie sad także nie wzięłam
            kupiłam też pościel różową z zamki, bardzo ładna ze świetnej bawełny
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka