mania3 01.03.07, 10:24 Mam pytanie.Czy miał ktoś bluzeczki Tchibo i może mi powiedzieć jakiej są jakości(jaka bawełna, jak zachowująsię po praniu itp)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dididexter Re: Bluzeczki Tchibo-zna ktoś? 01.03.07, 10:31 mam koszulki chłopięce z długim rękawem( z jesiennej kolekcji) i sa świetne, nic się nie dzieje po praniu teraz kupiłam bluzki z nowej kolekcji i tez wszystko w porządku nic się z nimi nie dzieje po praniu.polecam Odpowiedz Link Zgłoś
dididexter Re: Bluzeczki Tchibo-zna ktoś? 01.03.07, 10:33 acha te które były teraz są z cieniutkiej bawełny takie na wiosne lato. te wczesniejsze były z grubszej bawełny. Odpowiedz Link Zgłoś
monika_wroclaw Re: Bluzeczki Tchibo-zna ktoś? 01.03.07, 10:36 Te co były ostatnio chłopięce, z cienkiej bawełny, bardzo fajne w dotyku, niestety nie udało mi się znaleźć rozmiaru dla mojego syna. Te dziewczęce chciałam kupić dla Mai, ale strasznie cienkie i nie podobało mi się ich wykończenie, na zdjęciu wyglądały zdecydowanie lepiej. Kupiłam te zielone spodenki bojówki, już były prane, są świetne. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Bluzeczki Tchibo-zna ktoś? 01.03.07, 10:34 bluzeczki dziewczęce, dwupak, 110-116, jedna różowo-biała, druga zielono-biała. Na metce nie ma ostrzeżenia, by prać z podobnymi kolorami,co już jest u mnie plusem, bluzeczki są po dwóch czy trzech praniach, na razie jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
demika Re: Bluzeczki Tchibo-zna ktoś? 01.03.07, 10:57 A gdzie można "obejrzeć"te bluzeczki? Odpowiedz Link Zgłoś
mania3 Re: Bluzeczki Tchibo-zna ktoś? 01.03.07, 11:12 www.wasz.sklep.pl (Zapomniałam o kropce) Odpowiedz Link Zgłoś
ana119 Re: Bluzeczki Tchibo-zna ktoś? 01.03.07, 11:19 bluzeczki z trzypaka dla chłopaków piora się świetnie! w sklepe to co było po 39,9 na stronie z linku kosztuje 46 Odpowiedz Link Zgłoś
mania3 Re: Bluzeczki Tchibo-zna ktoś? 01.03.07, 11:23 To fakt.A gdzie jest taki sklep? Odpowiedz Link Zgłoś
cobia Re: Bluzeczki Tchibo-zna ktoś? 01.03.07, 11:26 o jakie miasto pytasz? wczoraj bylam w tym na nowym swiecie i mam jeszcze katalog na nastepny tydzien (z adresami sklepow w polsce) Odpowiedz Link Zgłoś
mania3 Re: Bluzeczki Tchibo-zna ktoś? 01.03.07, 11:34 Czyli na Nowym Świecie jest?A gdzie dokładnie? Czy to jest sklep firmowy Tchibo? Bo nigdy nie widziałam Odpowiedz Link Zgłoś
dididexter Re: A gdzie we wrocławiu tchibo 01.03.07, 13:43 galeria dominikańska, i stoiska w realu Odpowiedz Link Zgłoś
magdakb1 Re: A gdzie we wrocławiu tchibo 01.03.07, 13:46 A w którym miejscu w galerii dość dawno tam nie zaglądałam Odpowiedz Link Zgłoś
gucci77 Re: A gdzie we wrocławiu tchibo 01.03.07, 17:34 mi też się podobają te bojówki dla dziewczynki, tylko jak dla mojej Tusi przydałaby sie gumka w pasie Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: A gdzie we wrocławiu tchibo 01.03.07, 17:39 w zielonych bojówkach pas jest regulowany od środka właśnie gumką. Odpowiedz Link Zgłoś
cobia Adresy sklepow 01.03.07, 18:16 W-wa: Galeria Mokotow; Nowy Swiat 54/56; Centrum Handlowe Targowek na Glebockiej; Wroclaw: Galeria Dominikanska, pl dominikanski 3 Krakow: G. Krakowska Pawia 5, CH M1, Al. Pokoju 67 Katowice: CH Silesia City Center, Chorzowska 107 Lodz: CH Manufaktura, Karskiego 5 Stoiska w Real'u w Geant: (W-wa Pulawska, Gdansk - Spacerowa, Szczecin - Ku sloncu) Billa: Raciborz, Ostroleka, Konin, Jastrzebie, Gliwice, Walbrzych Albert (W-wa: Zl. Taraty, Marszalkowska; Krakow i Poznan) Hypernowa w Olkuszu. Odpowiedz Link Zgłoś
azzo-iki Re: Bluzeczki Tchibo-zna ktoś? 02.03.07, 07:47 Ja miałam na lato trzy bluzeczki dla synka, oraz body (chyba z 5 sztuk). Mam też pajacyki do spania, getry, rajstopki. Mam też sporo rzeczy dla siebie. W zeszłym roku były też rzeczy tj. śpiwór, kocyk, kocyk do zabazy, grająca pozytywka. Ze wszystkich rzeczy jestem bardzo zadowolona. Wszystko piorę w pralce i cały czas jak nowe. Adresy sklepów, kolekcje bieżące i dwie następne (co tydzień jest nowa) można obejrzeć na stronie: www.tchibo.pl Ja lubię też obejrzeć stronę niemiecką www.tchibo.de, bo można zobaczyć wszystko w powiększeniu i są lepsze opisy. Odpowiedz Link Zgłoś
demika Re: CZy są jeszcze te bluzeczki w sklepie? 02.03.07, 08:34 Dziewczyny nie orientujecie się czy są jeszcze te bluzki dla chłopców(pakowane po 3)w sklepach w Wawie? Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
cobia Re: CZy są jeszcze te bluzeczki w sklepie? 02.03.07, 09:25 Z tego co widzialam, na nowym swiecie byly przedwczoraj jeszcze. Najlepiej zadzwon do nich zanim pojedziesz. Odpowiedz Link Zgłoś