Dodaj do ulubionych

Do Wrocławianek-ecco outlet i Bartek:)

03.03.07, 13:04
Forumki kochane, może umówmy się, ze gdy pojawi się nowa kolecja w Bartku
(ale nie tylko Bartki, inne firmy też) albo obuwie wiosenne lub letnie w
ecco, damy sobie znać?
Ja postaram się być jutro tu i tu, więc jeśli coś będzie dam info w tym
wątku. Mam nadzieję, ze mi się uda, bo gardło mnie boli okrutniesad((((
Obserwuj wątek
    • czarna_maruda Re: Do Wrocławianek-ecco outlet i Bartek:) 03.03.07, 13:44
      Ja będę dzisiaj albo jutro prawdopodobnie w Koronie to dam znać co w Bartku i 5-
      10-15. Może ciuszki tu też dołączymy? wink
    • pia_ Re: Do Wrocławianek-ecco outlet i Bartek:) 03.03.07, 14:13
      Nowa kolekcja już się pojawiła, tylko leży na zapleczu, a częściowo na
      magazynie (też gdzieś na Bielanach). Mi kobitki z Bartka w Tesco wynosiły z
      zaplecza rózne modele i pokazywały rozpiskę z modelami jakie się pojawią.
      Osobiście oglądałam dziewczęce i chłopięce modele przejściówek wiosna/lato w
      rozmiarówce do 26 (ten typ, który u Was się nie sprawdził, a u nas były to
      najlepsze i najulubieńsze buty). Z tych przejściówek brakowało im na zapleczu
      tylko koloru niebieskiego z nubuku (model unisex), właśnie na ten model czekam,
      bo błękitnych nie ma w tym roku sad.
    • pia_ 1 kwietnia Dzień Glamour 03.03.07, 14:39
      Więc pewnie jak co roku będzie zniżka w Ecco smile
      • czarna_maruda Pia 03.03.07, 15:01
        a były może takie butki różowo-fuksjowe z gumowym czubkiem na rzepy?
    • monix123 Re: Do Wrocławianek-ecco outlet i Bartek:) 03.03.07, 15:16
      Ja wprawdzie nie z Wrocławia, ale u nas tez Bartek,więc mam pytaniesmile
      Pia czy było dużo więcej modeli niz tu na stronie:
      bartek.com.pl/produkty_baby.php swoją drogą, czy ta strona też wam
      chodzi tak fatalnie jak mi??wrrr...

• pia_ do Marudy i Monix 03.03.07, 15:31
      Przykro mi, ale nie pomogę, bo mi wyniosły z zaplecza tylko ten konketny model,
      o który pytałam. Później sprawdzałyśmy tylko w tej rozpisce jakie mają być
      kolory, dlatego radzę zrobić tak samo. Na bank w sprzedaży będzie więcej modeli
      niż na ich stronie - tak samo było z zimowymi.
      • pade jak kolekcja pojawi się na półkach dajcie znać:) 03.03.07, 23:22

• pia_ Pade 04.03.07, 08:07
          W piątek w Deichamnnie przy Długiej widziałam ostatnią parę materiałowych
          adidasków zapinanych na rzepy w kolorze czekoladowym ze wstawkami w brudnym
          różu, były bardzo fajne, r 27, cena ok 45 zł.
          • pade Re: Pade 04.03.07, 08:49
            Dziękismile Już je kupiłam, mamy też balerinki i kalosze z reserved (różowe w
            kwiatuszkismile), potrzebuję jeszcze wyższych bucików wiosennych, Bartka albo
            innych firmsmile
            • czarna_maruda Pade 04.03.07, 10:51
              jakie balerinki kupiłaś?
              Planuję Bartki i adidasy jakieś porządne, więc nie chcę żeby balerinki mnie do
              szczętu zrujnowały, a coraz częściej spódniczki zakładamy
              • pia_ do: czarna_maruda 04.03.07, 12:16
                U nas w zeszłym roku zamiast klasycznych balerinek były takie, tylko błękitne
                bartek.com.pl/produkt.php?id=758
                W tym roku r. 26 powinien być nadal ok więc z braku koloru zdecyduję się na
                tegranatowe (będą też całe białe, ale raczej odpadają):
                bartek.com.pl/produkt.php?id=755
                choć też wolałabym z gumowym czubkiem (modele z gumowym czubkiem są w
                kombinacjach kolorystycznych raczej chłopięcych).
                Ciekawa jestem też tego modelu, choć moja mała ma wysokie podbicie, więc moze
                nie wejść
                bartek.com.pl/produkt.php?id=782.
                Generalnie szukam czegoś ładnego w kolorze niebieskim, albo błekitnym, tak aby
                pasowało do wszystkiego.
                I jeszcze jedno, zauważyłam, że w tym roku przynajmniej do tego modelu z 2
                pierwszych moich linków wprowadzono w środu wkładkę profilaktyczną p.
                płaskostopiu i to mnie bardzo cieszy, bo mamy zalecenie od lekarza.
                • czarna_maruda Ja będę polować na te 04.03.07, 12:45
                  bartek.com.pl/produkt.php?id=763
                  bo moja mała tak zdziera czubki, że po miesiącu buty wyglądają jakbym je
                  wyłowiła ze śmietnika (serio), moja mama załamała ręce "Co Ty temu dziecku
                  ubrałaś po kim ona ma te buty"-to były takie jak teraz są w outlecie (ja je
                  kupowałam w Arenie za 69 zł niska cena mnie skusiła, cholera)
                  www.outlet.bartek.com.pl/product.php?id=110
                  dlatego musimy mieć koniecznie z gumowymi czubkami
                  • pia_ Re: Ja będę polować na te 04.03.07, 13:35
                    Jeśli chodzi o wiosenne buciki, to my mamy też z gumowym czubkiem kupione na
                    majówce w Bartku w zeszłym roku za połowę ceny czyli 64 zł smile - model ten jest
                    widoczny w migającym banerze na stronie bartka pod nazwą strobel (chodzi o
                    podeszwę). Na jesień r. 26 był ciutkę z duży, teraz powinien pasować jak ulał.
                    Dlatego szukam czegoś lżejszego - właśnie takich balerinek, a potem czekają nas
                    sandałki. Jeśli nie będzie czegoś ciekawego, to w Deichmannie widziałam nasze
                    ubiegłoroczne, białe sandałki, więc je kupię i w tym roku, bo się sprawdziły, a
                    cena 89 zł jest ok.
                • czarna_maruda Re: do: czarna_maruda 04.03.07, 12:48
                  A te różowo-białe ala balerinki z cyrkonią też miałyśmy smile, na zdjęciach dzieci
                  Pade widziałam, że Paulisia też je miała smile
    • pade Re: Do Wrocławianek-ecco outlet i Bartek:) 04.03.07, 18:30
      Pojechałam dziś z bolącym gardłem (wariatkasmile) i nie kupiłam bucików, mimo, ze
      część kolekcji Bartka jest już wystawionasmile
      Nic mi specjalnie nie przypadło do gustu, poczekam jeszcze na ecco i richterysmile
      Balerinki kupiłam ecco, brązowe oczywiście i jestem nimi zachwycona, już
      kombinuję co by tu zrobić, zeby kupić takie same ale większe, niestety drogie
      aż strachsad((
      W ca są bardzo fajne kurteczki dla starszych chłopców za jedyne 65zł!
      A w H&M pojawiły się militarnesmile ale nie było naszego rozmiarusad
      Dziś córci kupiłam jedynie zajefajne grubaśne skarpetki do kaloszy w cubusiesmile))
      • czarna_maruda Re: Do Wrocławianek-ecco outlet i Bartek:) 04.03.07, 18:32
        Ja niestety nigdzie nie dotarłam sad
        • mmala6 Re: Do Wrocławianek-ecco outlet i Bartek:) 04.03.07, 19:33
          ja bylam dzis w outlecie we Wroclawiu, jakbym ten watek przeczytalam wczesniej
          to bym sie dokladnie przyjzala co jest.Ale jest to samo co bylo juz od jakiegos
          czasu, mam outlet po drodze do domu wiec czesto tam zagladam.Kozaczki Ecco za
          120zl bodajze.Polbucikow wybor malutki.
          • marie7 Re: Do Wrocławianek-ecco outlet i Bartek:) 10.03.07, 10:45
            W H&M są śliczne sukieneczki plażowe w paseczki i kwiatki za 19,90,do nich
            kapelusze tez za 19,90.
            I byłam wczoraj w 5.10.15 i nowa kolekcja bardzo mi się spodobałasmileKupiłyśmy
            spodenki dresowe w kolorze khaki z różemsmileza 29.90 z napisem identycznym jak na
            bluzeczce z nowej kolekcji KappAhlsmileSą też bluzy do kompletu i
            koszuli,bluzeczkismileZastanawia mnie podobne wzornictwosmile)Czyżby Kapp ich kupił??
            No i były jeszcze spodniczko-spodenki na lato-przecenione na 18 i 12 złsmile
            niestety nie było naszego rozmiarusad Za to kupiłam spodenki z paseczkiem,z
            odpinanymi nogawkami za 24,90. Są katanki różowe za 49,90 cudo!i do tego
            spodenkismileNo bardzo mnie ten sklep mile zaskoczyłsmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka