wroba 12.03.07, 12:22 Doradźcie, które wiosenne buciki wybrać, są w tej samej cenie, dodam, że synek ma 18 m-cy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmala6 Re: Elefanten czy bartek? 12.03.07, 12:25 a pokaz jakie wybralas.Ja ogladalam Elefenteny ale te co widzialam byly wszystkie wysokie za kostke.Chociaz sliczne i leciutkie. W Bartkach jest pewnie wiekszy wybor ale mnie jakos Bartki nie powalaja, poza sandalkami. Ostatecznie kupilismy w Bacie. Odpowiedz Link Zgłoś
zlotowdream Re: Elefanten czy bartek? 12.03.07, 12:31 Jestem zwolenniczką butków elefanten Odpowiedz Link Zgłoś
wroba Re: Elefanten czy bartek? 12.03.07, 12:44 Nie mogę znaleźć identycznych w necie, ale coś podobnego do tych pierwszych dwóch par na dole: www.deichmann.com/website_en/produkte_kinder_kleinkinder.php Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Elefanten czy bartek? 12.03.07, 14:07 wlasnie te widzialam -te na dole (te granatowe sa za miekkie dla chodziacza, raczej dla poczatkujacego albo siedzacego dziecka).Moim zdaniem sa za wysokie na wiosne, dziecku bedzie za cieplo w stope.Bardziej na jesien kiedy robi sie coraz chlodniej a nie coraz cieplejU nas dzisiaj chyba ze 20 stopni! Odpowiedz Link Zgłoś
agamamaani Re: Elefanten czy bartek? 12.03.07, 13:11 elefanten.. tylko.. jak dla mnie ( i wg naszej ortopedy) Bartki niestety są za "twarde".. a elefanty są i krótkie na wiosnę.. byłam w Galerii mokotów i widziałam.. zakupiliśmy już wiosenne butki ;D Odpowiedz Link Zgłoś
kropka1907 Re: Elefanten czy bartek? 12.03.07, 13:58 Elefanten mają śliczne wzory, niestety ani jeden model nie miał odpowiednio sztywnych i głębokich zapiętków (szukałam rozmiaru 22). Dla dziecka ze zdrowymi stopami pewnie się nadają, ale nasz synek nosi wkładki supinujące pięty i te butki kompletnie się dla niego nie nadawały. W końcu znalazłam przyzwoite butki firmy Mrugała. Odpowiedz Link Zgłoś
mariejo Re: Elefanten czy bartek? 12.03.07, 21:28 Elefanteny niestety nie sa juz takie jak dawniej i uwazam ze sa dosc kiepskie. Dla dziewczynek polcam Noelki. Bartki sa zbyt sportowe... Odpowiedz Link Zgłoś
aishka2307 a gdzie kupic te noelki? 13.03.07, 15:57 mariejo napisała: > Elefanteny niestety nie sa juz takie jak dawniej i uwazam ze sa dosc kiepskie. > Dla dziewczynek polcam Noelki. Bartki sa zbyt sportowe... gdzie kupię te botki w Krakowie? Odpowiedz Link Zgłoś
nunik Re: a gdzie kupic te noelki? 13.03.07, 18:36 A ja dla takich małych nóżek polecam firmę Azas posiada certyfikat zdrowej stopy, butki skórzane na wiązanie a cena ok 80 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
mofida Re: a gdzie kupic te noelki? 19.03.07, 14:37 Buty Noel są w sklepach firmowych Bartka- sa sliczne i bardzo dobrze wykonane - fakt do najtańszych nie należą ale moim zdaniem sa warte swojej ceny. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
mysz56 Re: a gdzie kupic te noelki? 19.03.07, 14:53 elephanteny ,nie są już według mnie tak dobrymi butami jak kiedyś,odkąd wprowadzono je na rynek polski za przystępne ceny jakość siadła,we Francji są to nadal ekskluzywne,super jakości ,drogie buciki dla wymagających o super wzornictwie a tu na lato te same sandały co w zeszłym sezonie oglnie mały wybór Odpowiedz Link Zgłoś