mamaemmy 13.03.07, 10:33 Czy ktos ma tego tupu pufę? www.allegro.pl/search.php?string=fatty&country=1 Są i Fatty i Sako-to jest to samo?Macie jakies sugestie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abosa Re: Fotel-pufa Fatty,ecopuf,Sako 13.03.07, 11:29 Mam, właściwie, dziecko ma Jest zadowolone; Producentów jest dwóch (na allegro) Fatty i Ekopuff, (sprzedawców więcej), wzorów sporo, ja mam model 'sako' od drugiego producenta; Wybrałam go ponieważ ... był bardziej "elastyczny" podczas negocjacji Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy abosa 13.03.07, 11:51 a o rabaty mozna prosić?tzn prosić pewnie tak,ale czy można dostac? Odpowiedz Link Zgłoś
agacz2905 Re: Fotel-pufa Fatty,ecopuf,Sako 13.03.07, 11:30 Nie wiem, jak jest z modelami, o które Ci chodzi, bo sama posiadam model relax (firmy Ecopuf, kupiony na allegro od sprzedawcy z Nowego Sącza). Ogólnie idea tych siedzisk bardzo mi się podoba, na tej naszej dość sporej pufie bawią się nasze dzieci, poza tym idealnie podpiera kręgosłup lędzwiowy - a np. dla mnie to bardzo ważne... Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: Fotel-pufa Fatty,ecopuf,Sako 13.03.07, 11:51 dzięĸuje za odpowiedz) Odpowiedz Link Zgłoś