Dodaj do ulubionych

kosze z Mothercare

16.03.07, 01:12
czy ktoś ma takowy? jak się sprawdza? nie mam możliwości zobaczenia jak takie
cudo na prawdę wygląda. Warte swojej ceny? Może lepiej kupić taki na
kółeczkach gdzie indziej?
Obserwuj wątek
    • helginia Re: kosze z Mothercare 16.03.07, 16:39
      dziewczyny, na prawdę żadna ich nie widziała, ani nie używała czegoś podobnego?
      • pati44 Re: kosze z Mothercare 16.03.07, 20:29
        ja używałam, a raczej nadal używam (moja córeczka ma prawie 4 miesiące). Mamy
        kosz ze stojakiem kołyską. Uważam że to fantastyczna sprawa bo kołysanie
        czasami rzeczywiście pomaga w usypianiu dziecka. Poza tym kosz jest fajny bo
        mobilny i można go nosić po całym mieszkaniu. Jak Natalka się urodziła to przez
        miesiąc w zasadzie spała ciągle. Wtedy nosiliśmy kosz ze sobą po całym
        mieszkaniu żeby mieć ją cały czas obok siebie. Nie musieliśmy używać leżaczka
        który w tym wieku jeszcze jest niewskazany. Potem kolyska na stałe stanęła w
        naszej sypialni gdzie normalne łóżeczko by się nie zmieściło. Tam Natka spała
        całe noce gdzieś do momentu kiedy miała 2,5 miesiąca. Wtedy zaczęłiśmy ją
        przyzwyczajać do jej łóżeczka i spania w jej pokoju. Teraz mamy jeszcze sysyem
        przejściowy: usypiamy w jej pokoju, jak sie nbudzi na karmienie koło 3-4
        zaberam ją do sypialni do kołyski i tam śpi do rana. Myślę że za max miesiąc
        wyrośnie z kołyski. Dodam że jest spora, 75 centyl.
        Generalnie rzecz biorąc dla mnie ten kosz jest super!!!!
        Poza tym jest bardzo estetyczny, mamy taki z welurową wyściółką która jest
        bardzo milutka w dotyku. Jedyna wada to materacyk pokryty ceratką - niestety
        dziecko się poci więc trzeba go odizolować jakimiś pieluszkami flanelowymi lub
        kocykiem.
        • pati44 wysłałam foto na priwa 16.03.07, 20:33

• helginia Re: wysłałam foto na priwa 16.03.07, 21:04
            dzięki wielkie smile koszyczek faktycznie śliczny
    • kaskak1 Re: kosze z Mothercare 16.03.07, 20:33
      Hej!
      My mieliśmy taki kosz. Mania spała w nim tak do 5 miesiąca. I byliśmy bardzo
      zadwoleni. Kosz jest poręczny i zajmuje mniej mniejsca niż te na kółkach.

Kasia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka