lolka11 20.03.07, 10:35 Czesc Dziewczyny, Czy wiecie moze w jakich tygodnikach jest drukowany program TV? Wiem, ze w "Przyjaciolce", ale moze jeszcze gdzies? Bede wdzieczna za odpowiedzi Dorota Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwoniaw Re: W jakich tygodnikach program TV? 20.03.07, 10:37 W tygodnikach to nie wiem, bo ja korzystam z www.tv.wp.pl Jak masz net, to tam możesz sprawdzać program. Odpowiedz Link Zgłoś
lolka11 Re: W jakich tygodnikach program TV? 20.03.07, 10:43 Na internecie to ja wiem gdzie jest, ale chcialabym sobie zaprenumerowac jakis tygodnik wlasnie z programem TV. Nie zawsze mi sie chce biec do komputera i sprawdzac co np. bedzie jutro o 12.. Pozdrawiam Dorota Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: W jakich tygodnikach program TV? 20.03.07, 11:00 Ja kupuje piątkowe wydanie Gazety Wyb. albo Dziennika - jest spory dodatek tv (w dzienniku połączony z kulturą)- 1,50. Ewentualnie jeszcze z filmem DVD - 5 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: W jakich tygodnikach program TV? 20.03.07, 11:52 w większości piątkowych gazet i te są najlepsze nie lubię programu z Przyjaciólki a i inne mijają się z programem Odpowiedz Link Zgłoś
lolka11 Re: W jakich tygodnikach program TV? 20.03.07, 14:37 No tak, ja wiem ze te typowo z programem sa najobszerniejsze, ale chodzi o to zeby bylo co poczytac i program TV. Rozwazalam tez Tele Tydzien, ale tam glownie plotki.... D. Odpowiedz Link Zgłoś