kuczynska78 21.04.07, 10:39 Jedziecie na zakupy? Ja musiałam sciagnąć opiekunke, bo mój chłop do roboty awaryjnie musiał iść, a dzieci chore. Ma przyjść na 12 i wyruszam na łowy. Kupony, które nadaja się dla męża wydzieliłam i przykazałam po robocie pójść do sklepu Aga Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
linearka Re: Dzień z Glamour 21.04.07, 13:52 Co to to nie! Generalnie w weekendy nawet nie zbliżam się do Centrów Handlowych :0 I tak nic bym nie kupiła bo jak mam "polować" na miejsce parkingowe (które i tak w ostatniej chwili zajmie jakiś buc wielkim Rangem!) potem stać w kolejce do przymierzalni a na koniec "miłych" zakupów ma się okazać, że w tłoku ktoś tak zaparkował, że obtłukł mi lakier w autku to... Dziękuję, wolę drożej ale w komforcie Odpowiedz Link Zgłoś
dominika8 Re: Dzień z Glamour 21.04.07, 15:00 a ja byłam i jestem zadowolona. Pojechałam zaraz po 10, jak dopiero otworzyli sklepy i był jeszcze luz. Potem już było gorzej Odpowiedz Link Zgłoś
kuczynska78 Re: Dzień z Glamour 21.04.07, 15:15 Ja juz wróciłam. Kupiłam sobie fajny krem w yves Rocher i zaszalałam w Kaphallu. Przy kasie się jednak okazało, że kupon z gazety upowaznia tylko do zakupu jednego towaru po promocyjnej cenie. Wybrałam więc, że bedzie to strój kapielowy, dawno nie spotkałam dla siebie w odpowiednim rozmiarze. Bielizne więc kupowałam bez znizki. Panie mi poszły na ręke, miały gdzieś schomikowane jakieś kupony rabatowe na odzież dziecięcą-30%, więc byłam im bardzo wdzięczna. No i kupiłam jeszcze kilka rzeczy dla dziewczynek z wyprzedaży, za smieszne w sumie pieniadze. Sukienkę letnią np. za 14 zł. Widziałam przepiękne ubranka dla dzieci w Reserved. Na nie przeznaczę kupon, o którym mówiła Pia, zaraz na początku maja. Muszę tylko córkę do mierzenia zabrać tych ubranek. Mąż właśnie teraz robi zakupy, po wyciagu z karty widzę, że juz się obkupił w Ravel. Pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś
alojw Do Kuczyńska78.. 23.04.07, 07:08 W tym KappAhlu to chyba ktoś cię żle poinformował. Ja też miałam wiele rzeczy i na wszystkie dostałam rabat. Powiedziano mi, że kupon dotyczy jednorazowo całych zakupów. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Do Kuczyńska78.. 23.04.07, 22:40 Co więcej, pani w sklepie nie chciała wziąć ode mnie kuponu, mówiąc że jest ważny przez cały dzień, i mogę np. przyjść drugi raz i zrobic kolejne zakupy na ten sam kupon. aga Odpowiedz Link Zgłoś
rysia30 Re: Dzień z Glamour 22.04.07, 09:25 Troszeczke zawiodłam sie na zakupach. Tak jak się spodziewałam, w benettonie "wielka ściema", 30% nie na wszystko tylko na kilka szmat których i tak nikt nawet nie oglądał. Z kuponów wykorzystałam tylko te do Step in, kupując buty dla całej rodziny(dla siebie pantofle clarksa, synowi sndały ecco i mężowi buty timberlanda). A reszte zakupów zrobiłam przy okazji W tym roku w GM i CH Targówek nie było kolejek do przymierzalni, bo i kupony mizerne Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Dzień z Glamour 22.04.07, 22:00 Ja sie wybrałam do Zlotych tarasów - chyba z półtorej godziny spędziłam w Marks&Spencer, bo, o dziwo, duzo mi się rzeczy podobało. Wyszlam z dwiema torbami Do tego levis'y -20%, fajne spodnie w Kappahl i buty (juz bez znizki, ale mi podpasowały. Dla dzieci, wyjątkowo, nie kupowałam, poza kilkoma rzeczami w H&M, bo ten w ZT był dobrze zaopatrzony i o dziwo były w naszych rozmiarach i sukienki, i pasujące do nich kapelusze. Były też fajne sukienki z górą o kroju polo. Szkoda tylko, że w dwóch jedynie kolorach - różowe i żółte, bo mnie się marzyły takie białe lub zielone, ew. błękitne. Zajrzałam do Next - były fajne, iniedrogie spodnie dresowe (po 30zł), ale głównie w różu. Były dwie pary w ładnym odcieniu ciemnego kakao, z różowymi przeszyciami, ale nie było naszego rozmiaru... Generalnie, jestem zadowolona z zakupów i zamierzam jeszcze skorzystać z nocnych wyprzedaży w Arkadii 26 kwietnia aga Odpowiedz Link Zgłoś
kiraw Re: Dzień z Glamour 23.04.07, 09:48 jakich nocnych wyprzedaży!!! napisz o co chodzi) Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Noc Zakupów w Arkadii 23.04.07, 21:57 www.arkadia.com.pl/?pageid=5&lang=pl&id=32 aga Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Dzień z Glamour 23.04.07, 09:39 Opiekunka w postaci Dziadka została już zaklepana dawno , więc o 11-tej zabrałam moją drugą połówkę (swaszoną, bo nie cierpi zakupów, ale potrzebował kilu rzeczy) i pojechaliśmy do Pasażu Dominikańskiego, gdzie zrobiłam zakupy dla siebie i dziecka głównie w C&A (tego dnia było wszystko -20%). Dla siebie kupiłam jeansy i dwie letnie koszulki, dla małej 4 koszulki letnie (2xbiel, jasny róż i khaki) oraz pasujący do nich pleciony kapelusik (khaki z różowo- żółto-białymi kwiatkami). W H&M udało mi się trafić dla małej pasujący rozmiar rybaczek trykotowych, opaskę do włosów do wcześniej kupionej sukienki, oraz sukieneczkę letnią dla córki znajomych. Mój luby nie kupił nic , no i nie wykorzystałam żadnego kuponu. Na Bielanach w Cubusie tego dnia zrobili na cały sklep zniżkę -30%, więc kupon także nie był potrzebny (odebrałam tylko dla siostry tunikę), W Kapp Ahl 1 kupon był na jedną rzecz, ale siostra dała mi kilka egzemplarzy, więc odebrałam szwagrowi czapeczkę i koszulę, a dzień wcześniej siostra kupiła tam spodnie i tunikę - Panie w kasie dały Jej kupony rabatowe z mini katalogu, więc kupony Glamoura nie były potrzebne. W Ecco dwa kupony poszły na balerinki Clarksa dla siostry i buty Ecco dla szwagra. W Parku Auchan jedyny zakup zrobił mój niemąż - buty Baty (bez kuponu). A w Decathlonie kupiliśmy małej rowerek - niebieskiego Louppio z kolorowymi rysunkami, do którego dobrałam czerwony koszyczek z Przyjaciółmi Puchatka - w domu mała rozryczała się, że chciała różowy rower, ale po dwóch godzinach jazdy wokół kominka stwierdziła, że rowerek jest ok i już nie chce innego, a różowy jest przecież Prosiaczek na koszyczku, więc to jej wystarczy . Odpowiedz Link Zgłoś
ana119 Re: Dzień z Glamour 23.04.07, 09:57 kupony miałam, ale na zakupu nie dotarłam. wracałam cały tydzień późno do domu więc wybrałam relaks z rodzinką Odpowiedz Link Zgłoś