olaj 25.04.07, 19:43 Cuuuudne i piękne! Kalepusiki w H&M dla dziewczynek, w kwiatki, z dużym rondem, bawełniane, a to rondo tak faluje Dobrze leżą, a dziecię wygląda uroczo. I są japonki z gumką z tyłu do kompletu. Osobiście sprawdzałam Pozdr Ola Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
loganmylove Re: Cudne kapelusiki H&M na słońce 25.04.07, 20:33 Mi też sie podobają ale moja cóka chłopczyca woli czapki bejsbolowe) Za to dziś w ramach oferty dnia kupiłam fajna piżamę ze Snoopym za 30zł Odpowiedz Link Zgłoś
mama_natalci Re: Cudne kapelusiki H&M na słońce 26.04.07, 09:09 Witam, mam pytanko czy pidzamka jest dwuczesciowa? I gdzie kupowałas, moze w Wola PArk? Pozdrwawiam, Ania Odpowiedz Link Zgłoś
maczkama Re: Cudne kapelusiki H&M na słońce 26.04.07, 09:29 No a ja jestem zawiedziona tymi kapeluszami. Chciałam coś mojej dziewczynce kupić i nie znalazłam. Szukam kapelusika w kolorze oliwkowym najchętniej. Odpowiedz Link Zgłoś
loganmylove Re: Cudne kapelusiki H&M na słońce 26.04.07, 10:03 Piżamki są dwuczęściowe-bluzeczka z krótkim rękawem i długie spodnie z szeroką gumą.Różwe i niebieskie. Ale dziś będą juz po 50zł Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Cudne kapelusiki H&M na słońce 26.04.07, 14:03 W kolorze oliwkowym kupiłam kapelusik pleciony ze słomki elastycznej z wywijanym rondem w C&A po 17,90. Tyle, ze rozmiary są 54 i 56, bo to dla starszych dzieci, ale na moją córę ten 54 pasuje (choć ma głowę 52 cm). Super pasuje do oliwkowych bojówek z H&M i bluzeczek z C&A (oliwkowe, różowe i białe, wszędzie jakiś motyw min w kolorze oliwki). Odpowiedz Link Zgłoś
maczkama Re: Cudne kapelusiki H&M na słońce 26.04.07, 15:27 O dzięki Pia, wybiorę się tam. Odpowiedz Link Zgłoś