b.bujak 28.04.07, 11:07 czy ktoś ma taki domek: aukcja.onet.pl/show_item.php?item=186675901 proszę o opinię - czy rzeczywiście wg obietnic sprzedawcy jest "niezwykle trwały i stabilny" ??? a może polecicie inny - w cenie do 600zl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jusiadyk Re: hop do góry :) bt 30.04.07, 22:53 Nie mam ale tez przykuł moją uwagę gdy szukałam czegos podobnego na allegro. Mały punkcik za. Odpowiedz Link Zgłoś
b.bujak Re: hop do góry :) bt 03.05.07, 17:53 jak się zdecydujesz na zakup tego domku, to napisz, jak wrażenia Odpowiedz Link Zgłoś
gugulinka Re: domek ogrodowy 07.05.07, 10:46 Posiadam domek ktory wyglada identycznie i zostal zakupiony rok temu we Francji w supermarkecie. Po roku uzytkowania (na zimne zostal zlozony i schowany do garazu) domek wyglada jak nowy, kolory nie wyblakl na sloncu i nic sie nie polamalo, odkleily sie tylko czesciowo naklejki ale mieszkamy nad oceanem i tu jest bardzo wysoka wilgotnosc powietrza. Moja 3,5 letnia coreczka uwielbia sie w nim bawic razem ze swoim rocznym bratym. Domek wedlug mnie jest stabilny bo coreczka siada na oknach albo przez z nie wychodzi, synek sie na nich opiera aby stanac a domek sie nigdy nie zachwial. wedlug mnie ten domak ma tylko jedna mala wade strasznie trudno jest zablkowoac okna w pozycji zamknietej. PS przepraszam za brak polskich liter ale mam francuska klawiature Odpowiedz Link Zgłoś
b.bujak domek ogrodowy 25.05.07, 19:37 obejrzalam ten domek w sklepie i nie zdecydowałam się na zakup - domek jest wykonany z cienkiego plastiku, nie wyglądał na zbyt trwały i stabilny... kupiłam domek Snoby Odpowiedz Link Zgłoś