alfa36 11.05.07, 22:06 Co im kupic na imieniny? Jak zwykle spadło to na mnie, a to juz jutro. Co dajecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
demarta Re: Prezent dla teściowej i tescia 11.05.07, 22:47 twarzowe czarne worki? )))) przepraszam, ale w piatek o tej porze na nic górnolotnego mnie nie stać. Odpowiedz Link Zgłoś
semida Re: Prezent dla teściowej i tescia 11.05.07, 22:48 Demarta,tak mnie rozbawiłaś że prawie dzieciaka obudziłam))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zabeczka84 Re: Prezent dla teściowej i tescia 11.05.07, 22:51 proponuję Talon na bezpłatną kremację i pochówek w jednej urnie. Odpowiedz Link Zgłoś
majan2 Re: Prezent dla teściowej i tescia 12.05.07, 01:23 Ja zawsze kupuje tesicowej ksiazki. Odpowiedz Link Zgłoś
lucerka Re: Prezent dla teściowej i tescia 12.05.07, 09:47 Zapytaj moze swojego meza - on z cala pewnoscia zna wlasnych rodzicow najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
ulka13 Re: Prezent dla teściowej i tescia 12.05.07, 10:08 Ciężko radzić w takich sprawach, bo nie znam teściów twoich, każdy jest inny i to co w moim przypadku byłoby ok w twoim mogłoby się nie sprawdzić...Ja tacie z reguły jakąś wódeczkę dobrą kupuje a mamie kosmetyk. A teraz z innej beczki, czytająć większość postów dochodzę do wniosku że jestem szczęściarą że mam 2 córki i nie bedę miała synowej. Wiecie te żarty są głupie i niesmaczne. Czy swoim rodzicom tez najchętniej sprawiłybyście nagrobki, czarne worki i kremację? Odpowiedz Link Zgłoś
semida Re: ulka13 12.05.07, 11:33 Wbrew powszechnym opiniom naukowcy udowodnili,że zięciowie są znacznie bardziej akceptowani przez teściowe niż synowe.I z wzajemnością Odpowiedz Link Zgłoś
ulka13 Re: ulka13 12.05.07, 11:38 I dlatego ciesze się że bedę miała zięciów a nie synowe O ile moje córki za mąż wyjdą Odpowiedz Link Zgłoś
semida Re: ulka13 12.05.07, 11:39 Ja mam na razie jedno dziecko-córkęI daj Boże żeby w przyszłości następne też było dziewczynką Odpowiedz Link Zgłoś
ulka13 Re: ulka13 12.05.07, 11:42 Ha ha ha. No i żeby nasze córki też miały córki. Odpowiedz Link Zgłoś
semida Re: ulka13 12.05.07, 11:43 E tam,my jako babcie już nie będziemy takie zaborcze o wnuków jakbyśmy były o synków Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna.bn Re: Prezent dla teściowej i tescia 12.05.07, 11:16 a moze pościel? ostatnio mialam podobny problem i dziewczyny z forum doradzały mi właśnie pościel.. Ostatnio urodziny obchodzil moj tesc.. kupilismy mu ksiażke, a tesciowa ma za tydzien urodziny.. i faktycznie mysle o pościeli Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Prezent dla teściowej i tescia 13.05.07, 21:16 Może książki, jeśli wiesz co ich zainteresuje. Bezpieczny prezent to kosmetyk, przynajmniej dla teściowej. Mój teść jest kolekcjonerem i jego zawsze cieszy moneta do kolekcji. Dobry alkohol. Muzyka, jeśli wiesz czego słuchają. A może po prostu talony na zakupy np. w Merlinie czy innym Empiku? aga Odpowiedz Link Zgłoś