anulka-m6 15.05.07, 15:55 Cześć, W lipcu zostanę mamusią, chcę kupic wózek dla mojego maleństwa. Czy któraś z Was ma lub miała Driver 4 XL, bo taki własnie mnie kusi,proszę doświadczone mamuski o opinie na temat wózka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
igus_tryn Re: ... Driver 4 XL....- która moze coś powiedzie 15.05.07, 16:11 Ja miałam i szczerze polecam. Gondola fajna, spacerówka miała jedną wade, mało pozycji rozkładania oparcia. No ale nie ma wózków idealnych, zawsze będzie jakieś ale. Jak się przesiadłam poźniej na mniejszy wózek to nie potrafiłam nim jeździć, a to dlatego, że Driver ma świetne, duże koła! Odpowiedz Link Zgłoś
basiamikolaj Re: ... Driver 4 XL....- która moze coś powiedzie 15.05.07, 22:07 jestem ze śląska, tutaj jak spojrzec na ulice to bardzo duzo mam jezdi driverami wiec musza sie sprawdzac, a do tego kazda czerwonym Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiek2 Re: Forum "Wózki dziecięce" 15.05.07, 22:11 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=22462 Odpowiedz Link Zgłoś
olinek11 Re: Forum "Wózki dziecięce" 16.05.07, 00:15 Również miałam i szczerze polecam (i do tego czerwony ) Gondola była spora jak na moje 60cm dziecko (jeżdziła w niej do połowy kwietnia) Przyznam się że w spacerówce zaledwie dwa razy ponieważ postanowiłyśmy przesiąść się w coś mniejszego (drugie piętro) Prowadził się rewelacyjnie, nawet moja 4.5letnia córka sama go prowadziła bez większego problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
kicia031 Re: ... Driver 4 XL....- która moze coś powiedzie 16.05.07, 09:35 My mamy Drivera 3XL, wyglada duzo seksowniej ... Uzywamy juz 2 lata i jestesmy zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 mam 3 xl i polecam:-) 16.05.07, 09:59 kolezanka ma znacznie drozszego mutsy i twierdzi ze driver fajniejszy.ale jak to w zyiu bywa u sasiada zawsze lepiejniemniej jednak wozek polecam bo i fajnie wygląda i jest wygodny .jednak trzeba pamietac by na wybojach zawsze blokowac przednie koło.lubi stawac w poprzek w najmniej oczekiwanych sytuacjach Odpowiedz Link Zgłoś
igus_tryn Re: ... Driver 4 XL....- która moze coś powiedzie 16.05.07, 13:57 Jak dla kogo bardziej seksownie!! Dla mnie takie wózki wyglądaja jak taczki! Odpowiedz Link Zgłoś