Dodaj do ulubionych

... Driver 4 XL....- która moze coś powiedzieć...

15.05.07, 15:55
Cześć,
W lipcu zostanę mamusią, chcę kupic wózek dla mojego maleństwa.
Czy któraś z Was ma lub miała Driver 4 XL, bo taki własnie mnie kusi,proszę
doświadczone mamuski o opinie na temat wózka.
Obserwuj wątek
    • igus_tryn Re: ... Driver 4 XL....- która moze coś powiedzie 15.05.07, 16:11
      Ja miałam i szczerze polecam. Gondola fajna, spacerówka miała jedną wade, mało
      pozycji rozkładania oparcia. No ale nie ma wózków idealnych, zawsze będzie
      jakieś ale.
      Jak się przesiadłam poźniej na mniejszy wózek to nie potrafiłam nim jeździć, a
      to dlatego, że Driver ma świetne, duże koła!
    • basiamikolaj Re: ... Driver 4 XL....- która moze coś powiedzie 15.05.07, 22:07
      jestem ze śląska, tutaj jak spojrzec na ulice to bardzo duzo mam jezdi
      driverami wiec musza sie sprawdzac, a do tego kazda czerwonymsmile
    • malgosiek2 Re: Forum "Wózki dziecięce" 15.05.07, 22:11
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=22462
      • olinek11 Re: Forum "Wózki dziecięce" 16.05.07, 00:15
        Również miałam i szczerze polecam (i do tego czerwony smile) Gondola była spora
        jak na moje 60cm dziecko (jeżdziła w niej do połowy kwietnia) Przyznam się że w
        spacerówce zaledwie dwa razy ponieważ postanowiłyśmy przesiąść się w coś
        mniejszego (drugie piętro) Prowadził się rewelacyjnie, nawet moja 4.5letnia
        córka sama go prowadziła bez większego problemu.
    • kicia031 Re: ... Driver 4 XL....- która moze coś powiedzie 16.05.07, 09:35
      My mamy Drivera 3XL, wyglada duzo seksowniej ...
      Uzywamy juz 2 lata i jestesmy zadowoleni.
      • joanna266 mam 3 xl i polecam:-) 16.05.07, 09:59
        kolezanka ma znacznie drozszego mutsy i twierdzi ze driver fajniejszy.ale jak
        to w zyiu bywa u sasiada zawsze lepiejsmileniemniej jednak wozek polecam bo i
        fajnie wygląda i jest wygodny .jednak trzeba pamietac by na wybojach zawsze
        blokowac przednie koło.lubi stawac w poprzek w najmniej oczekiwanych
        sytuacjachsmile
      • igus_tryn Re: ... Driver 4 XL....- która moze coś powiedzie 16.05.07, 13:57
        Jak dla kogo bardziej seksownie!! Dla mnie takie wózki wyglądaja jak taczki!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka