p_swiat 17.06.03, 16:12 jestem an kupnie fotelika samochodowego dla dziecka od 9 kg chcę aby był wiadome bezpieczny, ale i wygodny do dalekich podróży był regulowany do pozycji prawie lezącej. Proszę o rady pozdrawiam Pola Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
omaszka Re: Jaki fotelik samochodowy? 17.06.03, 17:42 moge Ci polecic fotelik deltim 9-36 kg. Nie da sie rozlozyc na plasko, ale ma 3 mozliwosci rozlozenia. No i cena jest dosc atrakcyjna, jak na fotelik, ktory moze sluzyc dziecku do konca Pozrdawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pysia-aga Re: Jaki fotelik samochodowy? 17.06.03, 19:04 Wydaje mi się, że nie ma takiego fotelika, który rozkłada się do pozycji prawie leżącej - po prostu wychyla się cały fotelik do tyłu. Jedne wychylają się mniej, inne bardziej. Ja mogę polecić fotelik Casualplay Beat od 9 do 25 kg. Kosztuje około 650 zł, dokładnie nie pamiętam. A wybrałam go właśnie dlatego, że wychyla się troszkę bardziej niż bardzo popularny Maxi Cosi Priori. Ale jeśli nie mam racji z tym nierozkładaniem się fotelików, to niech mnie ktoś poprawi, oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś