Dodaj do ulubionych

Fotelik i stelaż od wózka

18.06.03, 12:10
Czy posiadanie stelaża od wózka do którego można przymocować fotelik
samochodowy jest bardzo pomocne i czy często korzystacie z takiej opcji?
Chodzi mi o to czy faktycznie sie to sprawdza.
Mam stary wózek do którego nie pasuje fotelik i zastanawiam się czy kupić
spacerówkę z taką opcją, czy dać sobie spokój i nosić fotelik w ręku?
Napiszcie jakie macie doświadczenia. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • zyna Re: Fotelik i stelaż od wózka 19.06.03, 09:37
      Czy naprawdę żadna z Was nie ma fotelika samochodowego, który można zamontować
      na stelaż wózka?
      • civic2 Re: Fotelik i stelaż od wózka 19.06.03, 13:45
        NAPIszę ci coś skoro nalegasz.mam wózek bebe confort i fotelik maxi cosi. mieć
        zestaw pasujący do siebie(stelaż i fitelik) to fajny bajer. mnie też się
        podobał więc modziłam, modziłam i wymodziłam jak tu zrobić żeby mc pasowało do
        bc.poszłyśmy sobie w takim fajnym zestawie kilka razy na miasto aż któregoś
        razu laleczka mi usnęła i wtedy przyszło olśnienie. przecież mojemu biednemu
        dziecku jest cholernie niewygodnie w tym foteliku!!!!! od tamtej pory
        zniechęciłam się do szpanowania na mieście i postawiłam na dziecinna wygodę.
        wszędzie zabieram ze sobą wózek. pozdrawiam
    • jl101 Re: Fotelik i stelaż od wózka 19.06.03, 17:43
      a ja bardzo z tego bylam zadowolona. olek korzystal z fotelika jak nie chcial
      juz jezdzic w glebokim a byl za maly jeszcze na spacerowke. a jesli chodzi o
      spanie w foteliku to przeciez w samochodzie i tak dziecko od razu zasypia (w
      kazdym razie moje). rozmawialam tez kiedys z rehabilitantka o fotelikach i
      dowiedzialam sie, ze jak dziecko ma zbyl duze napiecie miesniowe to oni wrecz
      polecaja trzymanie dziecka jak najwiecej w foteliku bo ponoc to zdrowe i dobrze
      robi. ja nie mialam zadnych oporow.
      pozdrawiam
      justyna

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka