rybska 23.07.07, 08:58 Witam. jakiej ffirmy polecacie łóżeczko turystyczne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szalaput3 *****g r a c o****** 23.07.07, 10:06 super jakość nie skrzypi, nic się nie pruje, nie do zniszczenia zgrabne łatwe do składania, ładne rozwiązania kolorystyczne to moje drugie łożeczko turystyczne tej firmy i powiem szczerze nie zamieniłabym na żadne inne Odpowiedz Link Zgłoś
rybska Re: *****g r a c o****** 23.07.07, 20:03 a jakis konkretny model, czy jest tylko jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
nesia82 Re: łóżeczko turystyczne 23.07.07, 20:24 Ja mam baby mix i jak dla mnie rewelacja,też nie lubie przepłacać a nie zauważyłam żeby było gorsze jakościowo. Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Wysokość łóżeczka 23.07.07, 21:09 Właśnie otworzyłam forum Zakupy, żeby założyć wątek o łóżeczkach, ale widzę, że już takowy wątek jest. Nie chcę zaśmiecać forum kolejnym wątkiem, więc podłączę się pod ten. Mam nadzieję, że autorka nie będzie miała nic przeciwko temu. Muszę kupić jakieś, ale: 1. Moja dwulatka wyłazi ze wszystkiego. W drewnianym musieliśmy nawiercić dodatkowe otwory, by obniżyć poziom materaca poniżej standardowego. W sklepach internetowych podają wymiary, ale wysokość liczą od podłogi. Dla mnie istotniejsza jest wysokość od powierzchni materaca. Które z łóżeczek jest najwyższe, licząc właśnie od materaca? 2. Czy ruchliwy, skaczący i fikający koziołki dwulatek nie rozwali takiego łóżeczka? Któe jest w miarę solidne? Może być cięższe, i tak pojedzie samochodem, ale nie może być delikatne jak dla niemowlaka. Czy któraś z Was ma jakieś łóżeczko Brevi lub Bebe Confort i mogłaby się podzielić wrażeniami z użytkowania? Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Re: Wysokość łóżeczka 24.07.07, 14:06 Użytkowniczki pewnie pojechały na wakacje Trochę mnie czas goni. Powinnam w ciągu najbliższych 2-3 dni na coś się zdecydować, jeśli chciałabym kupować na Allegro. Jeśli w sklepie, od ręki, to mogę jeszcze poczekać kilka dni. Dziewczyny, pomóżcie, plissss .... Odpowiedz Link Zgłoś
lidiusz1 Re: Wysokość łóżeczka 24.07.07, 15:45 Ja mogę podac tylko wysokośc łóżeczka Arti, bo takie mam.To jest 60 cm. Mój synek 20 m-cy i jeszcze go nie rozwalił nic się z nim złego nie dzieje. Maly wiesza się na bokach i wspina nogami ale nie wypadł nigdy ani łożeczko się nie przewróciło. Odpowiedz Link Zgłoś
katrem Re: łóżeczko turystyczne 24.07.07, 15:50 mam arti i jestem zadowolona synek ma 16 m-cy Odpowiedz Link Zgłoś
matkapolka06 Re: łóżeczko turystyczne 24.07.07, 21:59 Kupiłam specjalnie na wakacje nad morzem Grapi-za jedyne 150zł z przesyłką i jestem zadowolona-te łózeczka szły jak ciepłe bułeczki.W nocy i w ciągu popołudniowej drzemki łóżko,a w ciągu dnia w razie konieczności kojec-jeśli trzeba było młodą zaparkować-to oczywiście,jeśli chcesz łozeczko tylko na wyjazdy,a nie jako stacjonarne,choć w sumie też mogłoby być. Teraz widzę,że cena jest wyższa o 5zł. www.allegro.pl/item217731474_lozeczko_turystyczne_grapi_nowe_od_ss.html Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Re: łóżeczko turystyczne 24.07.07, 22:15 A czym według Was mogą się różnić te drogocenne egzemplarze: tiny.pl/5m27 rumcajs.pl/product_info.php?cPath=24&products_id=472 od Grapi, Arti czy innych w cenach nie przekraczających 150 złotych? Poza coolowym designem i marką ofkors (bo żadnych gadżetów przecież nie mają) Odpowiedz Link Zgłoś
rybska Re: łóżeczko turystyczne- arti 25.07.07, 10:01 czy sprawdza sie te 2 poziomy mocowania materaca? wlasnie wybieramy sie na wakacje i mamy malenstwo 2 m-czne i wolalabym aby lezalo wyzej niz schylac sie? Tylko czy mocowanie jest porzadne, aby dziecko nie spadlo Odpowiedz Link Zgłoś
lidiusz1 Re: łóżeczko turystyczne- arti 25.07.07, 23:20 U nas górny poziom się sprawdził. Dzieciaczek na pewno nie spadnie. Odpowiedz Link Zgłoś
rybska Re: łóżeczko turystyczne- arti 26.07.07, 08:31 to fajnie. a jaki macie dokladnie model? Odpowiedz Link Zgłoś
lidiusz1 Re: łóżeczko turystyczne- arti 26.07.07, 10:16 My mamy takie www.allegro.pl/item216689996_lozko_lozeczko_l5_arti_wys_0_00_pln_.html Mój synek śpi w nim na codzień. Na początku mieliśmy zwykłe drewniane łóżeczko więc górnego poziomu używaliśmy tylko około 2 miesięcy. Jedynym minusem który niekoniecznie musi Wam przeszkadzac, u nas nie stanowiło to problemu to szeleszczenie łożeczka kiedy jest założony górny poziom. Odpowiedz Link Zgłoś
rybska Re: łóżeczko turystyczne- arti 27.07.07, 09:24 mysle, ze nie powinno przeszkadzac. dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
olka_krakow chicco 25.07.07, 12:39 ja polecam chicco, niedrogie, bardzo stabilne, nie skrzypi, nie piszczy, latwo sie przesuwa, ma 2 kolka. www.allegro.pl/item219011665_chicco_kojec_otwierany_bok_kolka_torba_express.html ale poszukaj taniej Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Re: chicco 25.07.07, 12:41 O, to mi się nawet spodobało, jak oglądałam łóżeczka na Allegro, ale dlaczego ten dół tak dziwnie odstaje? Odpowiedz Link Zgłoś
mieeke łóżeczko turystyczne chcco-pomóżcie wybrac kolor:) 01.08.07, 05:07 łozeczko bedzie stało u tesciow, będzie używane w czasie naszych odwiedzin u babci. Nie moge zdecydowac sie na kolor, na poczatku spodobał mi się pomarancz, a teraz wydaje mi się ze jest strasznie mdły(moze to wina zdjęcia). Mojemu mezowi podoba się granat-ale to dlatego, ze on lubi ciemne kolory. Pomóżcie w wyborze Odpowiedz Link Zgłoś
szalaput3 Re: łóżeczko turystyczne chicco-pomóżcie wybrac ko 01.08.07, 08:09 ja powiem ze swojego doświadczenia że ten najciemniejszy-czyli granat będzie najpraktyczniejszy przy dziecku od 8 miesięcy, bo małe łapki tak szybko zabrudza material że nawet sobie nie wyobrażasz a do koloru można sie przyzwyczaić. Potem zostana zacieki i plamy których nie bedziesz w stanie doprac (mowie tu o plamach z soczku-o zgrozo jagodowego czy ciasteczek czekoladowych itp. Odpowiedz Link Zgłoś
rybska Re: łóżeczko turystyczne BABY ONE 01.08.07, 20:24 ja kupilam juz łozeczko baby one. mam nadzieje, ze sie sprawdzi cena 240zł z przewijakiem i palakiem z maskotkami i co najwaznejsze ma 2 poziomy. Odpowiedz Link Zgłoś
aniapz1 Re: łóżeczko turystyczne BABY ONE 28.08.07, 11:16 Hej! Też zastanawiam się nad zakupem tego łóżeczka. Zadowolona jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: łóżeczko turystyczne 01.08.07, 23:42 Ja równiez polecam Graco - juz trzecie dziecko uzywa na codzień jako kojca. Łóżeczko ma już prawie 5 lat, a nic się nie zepsuło, i wygląda wciąż dobrze. Mamy model Packi'n Play przysłany z USA, ale inne pewnie sa równie dobre. aga Odpowiedz Link Zgłoś
adek28 Re: łóżeczko turystyczne 02.08.07, 11:57 meggy było z Nami na wakacjach sprawdza się niby ale jest mało estetyczne i dosyć kiepsko się rozkałada. dokupiłem do niego materac z drewexu kokosowy by było bardziej ciepło i stabilnie Odpowiedz Link Zgłoś