271082a 31.07.07, 10:20 poleccie jakis sklep internetowy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
india78 Re: zlote kolczyki dla 2 latki 31.07.07, 23:21 A czy dziecko musi juz miec kolczyki? Mnie tez zakolczykowali jak mialam 2 lata i nie popieram tego! Odpowiedz Link Zgłoś
bad_girl10 Re: zlote kolczyki dla 2 latki 06.08.07, 23:40 moja córcia ma takie: www.allegro.pl/show_item.php?item=220109274 doatała je na chrzciny,ale narazie czekają w pudełeczku, ponieważ córcia podczas wizyty u kosmetyczki zrezygnowała z ich założenia (miała wtedy 1,5 roku) Odpowiedz Link Zgłoś
india78 Re: zlote kolczyki dla 2 latki 06.08.07, 23:46 Wytlumaczcie mi prosze jaki w tym sens? Pomijając fakt jak 1,5 roczne dziecko moze swiadomie zdecydowac o kolczykach? Przepraszam ale ja nie rozumiem tego, nie rozumiem dlaczego mnie tak szybko zakolczykowali. Dziecko to zywe zloto, a jak ktos pociagnie ją za kolczyk w przedszkolu? No nie rozumiem... Odpowiedz Link Zgłoś
agapk india 06.08.07, 23:52 no i nie zrozumiesz zreszta nikt nie pyta ciebie jaki sens , tylko autorka postu pyta o sklep internetowy z kolczyakmi - tak trudno czytac ze zrozumieniem ja z kolei tego nie rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
jusienka Re: zlote kolczyki dla 2 latki 06.08.07, 23:54 Mnie tez odrzuca ten pomysl, ale po co te gromy? Autorka pyta o to, gdzie kupic... a nie czy kupic, badz co sadzimy o tym pomysle. Gdyby chciala wytlumaczyc sie, dlaczego to robi - pewnie zalozylaby inny watek. I jeszcze chcesz zeby wytlumaczyc Tobie, dlaczego Ciebie tak szybko zakolczykowali. A skad ktokolwiek na tym forum moze to wiedziec? ;O) Odpowiedz Link Zgłoś
india78 Re: zlote kolczyki dla 2 latki 07.08.07, 13:07 Gromy? Raczej nie. Poza tym nie chcialam, zeby ktokolwiek tlumaczyl mi dlaczego mnie zakolczykowali. Pytanie bylo na poczatku postu. Zresztą retoryczne. Jako osobnik zakolczykowany w wieku 2 lat mam chyba prawo wyrazic opinie na ten temat? Juz widze odpowiedzi, ze nie mam Ale forum jest chyba do tego zeby wyrazac swoje opinie.... chyba... Odpowiedz Link Zgłoś
jusienka Re: zlote kolczyki dla 2 latki 07.08.07, 16:23 > Jako osobnik zakolczykowany w wieku 2 lat mam chyba prawo wyrazic > opinie na ten temat? > Juz widze odpowiedzi, ze nie mam Ale forum jest chyba do tego zeby > wyrazac swoje opinie.... chyba... Jasne, ze masz prawo itd... Zwlaszcza jako osobnik zakolczykowany w wieku 2 lat. Zaloz watek na odpowiednim forum i wyrazaj sie ile chcesz. Tutaj to watek o sklepach internetowych. Chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna14 Re: zlote kolczyki dla 2 latki 08.08.07, 10:17 Moja córka ma takie, na żywo też wyglądają ładnie. Cyrkonie są na przemian różowe i przeźroczyste,wiem że były jeszcze błękitne. Laura dostała je na chrzest, co prawda nie jest zakolczykowana, bo czekam aż sama powie, że chce je mieć w uszkach.Wiele dziewczynek takie nosi. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna14 Re: zlote kolczyki dla 2 latki 08.08.07, 10:19 Chodziło mi o te które wskazała bad-girl10. Odpowiedz Link Zgłoś
soemi Re: zlote kolczyki dla 2 latki 07.08.07, 12:01 Kupiłam w CH kolczyki kulki-sztyfty tworzące jedną całość, coś w rodzaju kulki z której jakby został wyciągnięty sztyft. Uznałam je za bezpieczne, ponieważ nawet jakby ubranie się zaczepiło to lekko zeszłoby z kolczyka i nie zaczepiło o żadne wystające ozdobne elementy. Nie są duże, wyglądają delikatnie, i są ze złota. I najważniejsze jest to, że mają krótki sztyft. Zapłaciłam za nie 60- 70zł. Uważam, że w przypadku takiego zakupu najlepiej popatrzeć po sklepach jubilerskich, tak by można było zobaczyć kolczyk w realu i ocenić czy się nadaje dla dziecka. A cena wcale nie będzie dużo wyższa. Dodam jeszcze, że szukałam takich kolczyków 5 m-cy. Odpowiedz Link Zgłoś
ewcians Re: zlote kolczyki dla 2 latki 07.08.07, 22:51 A ja polecam kolekcję dziecięcą firmy W. Kruk. Co prawda nie mają sklepu internetowego, ale warto się przejść do ich salonu. Moja Niunia ma biedroneczki i motylki, które czekają, aż będzie miała przebite uszka. Do kolczyków można też dokupić np. wisiorki. Podaję link do ww. kolekcji: http://www.wkruk.pl/index2.php?mode=m2&submode=show&inputCheck0=false&inputCheck1=true&inputCheck2=true&inputCheck3=true&inputCheck10=false&inputCheck11=false&inputCheck12=false&inputCheck13=false&inputCheck14=false&inputCheck15=false&inputCheck16=false&inputCheck17=false&inputCheck20=false&inputCheck21=false&inputCheck22=false&inputCheck23=false&inputCheck24=false&inputCheck30=false&inputCheck31=false&inputCheck32=false&inputCheck33=true&inputCheck40=false&inputCheck41=false&inputCheck42=false&inputCheck43=false&inputCheck44=false&inputCheck45=false&inputCheck46=false&inputCheck47=false&&id=298&pg_szukaj=1&pg_komplet=1 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś