Dodaj do ulubionych

Success-warto?

03.08.07, 09:25
Dziewczyny jakie są opinie o tej marce ubranek. Moja młodsza córeczka właśnie
wyrosła z kurtki, a po starszej córce jest jeszcze kurtka za duża. muszę więc
coś kupić. Chodzi mi o taką wiatrówkę, nie przemakalną. Dotychczas udawało mi
się kupić na wyprzedaży w Coccodrillo, ale obecnie u mnie nic nie ma.
Znalazłam na allegro kurteczkę Success i zastanawiam się czy warto? Jak się
zachowuje po praniu i w użytkowaniu. Będę wdzięczna za wszelkie sugestie.
Agnieszka
Obserwuj wątek
    • pia_ Re: Success-warto? 03.08.07, 09:32
      Agnieszko, widziałam na wyprzedażach wiatrówki np w Cubusie po 40 zł (były
      czerwone, turkusowe i różowe). Jest tez u nas outlet Coccodrillo ze starszymi
      kolekcjami też jest tam przecena.
      Jeśli się na coś zdecydujesz, to mogę Ci kupić w przyszłym tygodniu, teraz
      wyjeżdżam i będę dopiero we wtorek z powrotem.
      • kuczynska78 Re: Success-warto? 03.08.07, 10:00
        Jeżeli nic mi się nie uda kupić w weekend, to odezwę się do Ciebie w środę.
        POzdrawiam
        Aga
    • mamkube Re: Success-warto? 03.08.07, 10:29
      miałam dla Asi z succeseu zimową kurteczkę, kupiłam ja własnie na allegro juz z
      wyprzedazy chyba za 20 zł nowa, jak za taka cene to było warto, ale jak za 40-
      50 zł to juz nie moim zdaniem, bo za te 40-50 kupisz na wyprzedazach fajną
      lepszej firmy.
      A co do prania to jest ok, często ją prałam i wyglada dobrze, pod spodem tylko
      polarek sie troszkę sprał ale jest w porządku na prawdę. Ale nie jest tak
      fajnie uszyta jak nawet coccodrillo które bardzo lubie, źle wykonczone pod
      szyjką, nie zapniesz do konca to raz (ale tak też jest czasem i w droższych)
      ale ma taki twrdszy zasuwaczek i obcierał bródkę. Poza tym kaptur nie miał
      sznureczka i jak wiało to był do niczego bo spadał wiec włsciewie go odpiełam.
      Ogólnie jako drugą kurteczkę polecam (ja miałam trzy na zime) wiec i ta sie nie
      zdarzyła za bardzo zużyc.
      • kuczynska78 Re: Success-warto? 03.08.07, 10:43
        Właśnie, nie zwróciłam uwagi, że nie ma sznurków przy kapturze. Te z Coccodrillo
        mają i to jest super sprawa.
        Aga
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka