d.bitch 08.08.07, 14:48 zainspirowana ugryzieniami po ostatniej nocy mam własnie pytanie: czy używacie tych wkładów wymiennych z którejś firmy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mathiola Re: co lepsze- CATCH czy RAID ? 08.08.07, 15:10 nie używam żadnego bo się boję że sama się otruję. Albo dzieci Ale ja ogólnie dziwna jestem i we wszystkim węszę niebezpieczeństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: co lepsze- CATCH czy RAID ? 08.08.07, 15:20 Używałam raid,na wkłady(niebieskie papierowe)dwa lata temu.Skutkowało,komary nie panoszyły się. Odpowiedz Link Zgłoś
abbra Re: co lepsze- CATCH czy RAID ? 08.08.07, 22:55 Używałam RAIDA do kontaktu , z niebieskimi wkładkami - jest skuteczny - okno było otwarte przez całą noc i mimo to żaden komar się nie szwendał Odpowiedz Link Zgłoś
menadka Re: co lepsze- CATCH czy RAID ? 09.08.07, 08:52 Wolę CATCH-a, skuteczność ta sama, a ma mniej intensywny zapach niż RAID. Odpowiedz Link Zgłoś
weronikarb Re: co lepsze- CATCH czy RAID ? 09.08.07, 08:55 mam moskitiery w oknach - bezpieczniejsze dla zdrowia Jednak mialam tez Raida - smierdzi potwornie przez pierwsze pare minut, teraz mam w zapasie Catch-a i juz raz go uzylam jak zaplatal sie komar w domu i skutek rewelacyjny i bezzapachu Odpowiedz Link Zgłoś
soemi Re: co lepsze- CATCH czy RAID ? 09.08.07, 08:58 I to i to zabija, i nie tylko owady ale i nas. Mam RAID do kontaktu. I działa na komar, na męża nie Odpowiedz Link Zgłoś