majka042004 13.08.07, 11:02 Co lepsze dla 3-4 miesięcznego dziecka do wózka na zimę kombinezon czy śpiworek. Kombinezon na miejsce na rączki, nóżki i kaptur, natomiat śpiworek nie. Napiszcie co się sprawdza lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
druuna Re: Śpiorek czy kombinezon 13.08.07, 12:38 Wg mnie taki pół-śpiworek byłby najlepszy! Taki kombinezon bez nogawek! Rączki w rękawkach mogą robie machać jak chcą - w tym wieku moja Zuzia protestowała jak sie ja przykrywało z rączkami - dopiero jak zasneła to mogłam jej przykryc rączki. A dzieki temu że nózki są razem w jednym "pokrowcu" będą się też same grzały! Odpowiedz Link Zgłoś
beatiness Re: Śpiorek czy kombinezon 13.08.07, 13:29 a moja Zuzia nosiła kombinezon i było ok. śpiworek za bardzo krepuje ruchy a taki 4-miesieczniak to juz lubi pofikac nóżkami Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: Śpiorek czy kombinezon 13.08.07, 20:30 spiworek jest super mielismy taki spiworek do wozka, z prawdziwej welny, sprawdzil sie super, takze w spaniu noca Odpowiedz Link Zgłoś
janeausten Re: Śpiorek czy kombinezon 13.08.07, 21:23 Moja córka korzystała z jednego i drugiego zimą, a wiosną głównie ze śpiworka. Jako 3-4 miesięczniak leżała w wózku i nigdy jej z niego na spacerze nie wyjmowałam. Jeżeli myślisz kupić tylko jedną rzecz, to jednak bez kombinezonu ciężko przetrwać zimę. A zamiast śpiworka możesz użyć koca. Odpowiedz Link Zgłoś